Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlamak amacıyla şehirde görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla Rize Belediyesi Alipaşa Sosyal Tesisleri'nde bir araya geldi.

Veteriner Hekimler Günü, Trabzon'da Coşkuyla Kutlandı: 25. Yıl Plaketleri Verildi Veteriner Hekimler Günü, Trabzon'da Coşkuyla Kutlandı: 25. Yıl Plaketleri Verildi

Toplantıda, şehirde devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında basın mensuplarına bilgi veren Başkan Metin'e, başkan yardımcıları da eşlik etti. Kentsel dönüşüm çalışmalarından altyapı projelerine, sosyal tesislerden dere ıslahlarına ve sosyal ve kültürel çalışmalara kadar birçok konuda açıklamalarda bulunan Başkan Metin, göreve geldikleri günden bu yana Rize için tüm gayretleriyle çalıştıklarını ifade etti.

Başkan Metin, çalışmaların son durumu hakkında bilgi verirken, "5 yıl içerisinde yaptığımız ve devam eden çalışmalarımız anlamında söyleyecek olursak, enerji ile yaptığımız yatırımlar, İrili ufaklı 46 mahallenin dokunduğumuz noktaları, Otogar çalışmalarımız, Kültür Sokağı projemizin ihale aşamasına gelmesi, mezbahane çalışmamız aynı şekilde, Millet Bahçesi çalışmalarımızın alt yapı çalışmaları bitti. İnşallah Mart ayında üst yapı çalışmalarımız devam edecek. Bunlar önümüzde özel olarak bekleyen işlerimiz. Yaşayan bir şehirdeyiz, ihtiyaçlar devam edecek ve bizler elimizden geldiğince bunları karşılamak için uğraşacağız" dedi.

Rize Belediye Başkanı, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı ve Rize için özel projelerin devam ettiğini vurguladı. Başkan Metin, toplantıyı, gazetecilere teşekkür ederek sona erdirdi.
TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Ayşe Sancak