Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'dan Kazada Hayatını Kaybeden Özer Korkmaz ailesinin acına ortak oldu Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'dan Kazada Hayatını Kaybeden Özer Korkmaz ailesinin acına ortak oldu

Son ziyaretini Cumhur İttifakı ortağı olan Yeniden Refah Parti Rize İl Başkanlığı'na gerçekleştiren Başkan Metin, burada parti il başkanı Mehmet Akif Zerdeci ve il yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Ziyaret sırasında Başkan Metin ve İl Başkanı Zerdeci, Rize ile ilgili çeşitli konuları görüşme fırsatı buldular. Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Metin, Rize'nin gelişimi ve halkının refahı için çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.

Cumhur İttifakı'nın bir parçası olarak işbirliği içerisinde bulunan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ve Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci'nin işbirliği, şehrin daha iyi bir geleceğe doğru ilerlemesi adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Başkan Metin'in saha çalışmalarına olan devamı ve istişarelerle şehir için yapılan çalışmalara katkı sağlaması bekleniyor.
KAYNAK/TUNCAY UÇKUN

Editör: Ayşe Sancak