Enerji Çalışanları Sendikası Doğu Karadeniz Şubesi Trabzon 'da açıldı Enerji Çalışanları Sendikası Doğu Karadeniz Şubesi Trabzon 'da açıldı

Rize'de bu seçimler için aday olarak mevcut Başkan Rahmi Metin gösterildi. Rahmi Metin'in adaylığı, Rize'de büyük bir coşku ve sevinçle karşılandı.

602B24Ba 83Cb 4Cd3 840A 0Eb83D37C149

Rahmi Metin, aday gösterilmesinin ardından Rize halkına teşekkür etti. Metin, sosyal medya hesabı üzerinden "Beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda" diyerek, sevgi ve destekleriyle kendisini kucaklayan hemşehrilerine teşekkürlerini iletti. Metin'in bu ifadeleri, Rize'de uzun yıllardır görev yapmış bir belediye başkanı olarak halk nezdindeki popülerliğini ve samimiyetini yansıtıyor.

19F87D3B F2A1 4357 B0D2 B85F271D1602

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde Rize'de Rahmi Metin'in adaylığı, AK Parti'nin belediye başkanlık yarışında güçlü bir şekilde mücadele etmesi için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Rize halkı, Rahmi Metin'in başkanlığına olan güvenini bir kez daha gösterdi ve seçim sürecini büyük bir heyecanla bekliyor.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU 

Editör: Ayşe Sancak