Çayırbağı’nda Şok Olay

Trabzon’un Düzköy ilçesinde yaşanan olay, mahalle sakinlerini yasa boğdu. Rize Kalkandere Cezaevi’nde hükümlü olarak bulunan Yusuf Civelek, izinli olarak geldiği memleketi Çayırbağı Mahallesi’ndeki evinde silahla yaşamına son verdi.

Çarşamba'da trafik kazasında 1 kişi yaralandı
Çarşamba'da trafik kazasında 1 kişi yaralandı
İçeriği Görüntüle

Jandarma kaynaklarından alınan bilgiye göre, bir süre önce izin alarak Çayırbağı’na gelen Civelek’in cezaevine dönmemesi üzerine ekipler harekete geçti.

Jandarma Bahçede Buldu

Ekipler, Yusuf Civelek’in kırsal Çayırbağı Mahallesi’ndeki ikametinin bahçesinde hareketsiz halde yattığını tespit etti. Olay yerine gelen sağlık ve jandarma ekipleri, Civelek’in silahla intihar ederek yaşamını yitirdiğini belirledi.

Civelek’in cansız bedeni savcılık incelemesinin ardından Trabzon Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olayın ardından mahallede büyük üzüntü yaşandı.

Soruşturma Başlatıldı

Jandarma ve savcılık ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Yusuf Civelek’in intihar nedeninin belirlenmesi için hem adli hem de psikolojik yönden inceleme yapılacağı öğrenildi.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN