Rize'nin Ardeşen ilçesinde, saat 22.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, 2 otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı. Karadeniz Sahil Yolu üzerinde gerçekleşen kaza büyük bir endişe ve telaş yarattı.

Kazaya ilişkin edinilen bilgilere göre, S.E. tarafından kontrol edilen bir otomobil ile R.D. yönetimindeki diğer bir araç kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle araçlarda bulunan 7 kişi yaralandı. Yaralılar arasında sürücülerin yanı sıra H.E., R.E, M.S., Z.P ve Y.P. de bulunmaktaydı.

Multat Yaylası'nda aracıyla mahsur kalan Arap turist için seferber oldular Multat Yaylası'nda aracıyla mahsur kalan Arap turist için seferber oldular

Olay yerine ihbar üzerine sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralılara ilk müdahale yapıldı. Ardından yaralılar, Kaçkar Devlet Hastanesi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Şans eseri yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Kaza sonrasında soruşturma başlatıldı. Detaylı incelemelerin yapılması ve kazanın nedenlerinin ortaya çıkarılması için emniyet birimleri tarafından çalışmalara başlandı. Trafik kazasının net sebebi henüz belirlenemese de, ilgili makamların titizlikle olayı araştırdığı bildirildi.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN