Ali Hamdi Uzunhasanoğlu, çay eksperliğinden emekli olduktan sonra hobi olarak inşaat işleriyle ilgilenmeye başladı. Çınarlı köyündeki arazisinde bulunan 150 yıllık gürgen ağacını gördüğünde ise ilginç bir fikir aklına geldi.

Kendi Emekleriyle 2+1 Ahşap Ev

Hiçbir ustanın yardımı olmadan, tamamen kendi emekleriyle 110 metrekarelik 2+1 evi ağacın gövdesine inşa etti. Alt katta salon ve mutfak, üst katta ise 2 oda bulunuyor. Ev, ahşaptan yapılmış ve görenleri hayrete düşürüyor.

Hayal Gücünü Gerçeğe Dönüştürme Yeteneği

Ali Hamdi Uzunhasanoğlu, evini hayal ettiği gibi tasarlayıp uygulama yeteneğine sahip olduğunu belirtiyor. Herhangi bir plana ya da projeye ihtiyaç duymadan, kafasında canlandırdığı görüntüleri keserle inşaata dökebiliyor.

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan Ebeler haftasında ziyarette bulundu AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan Ebeler haftasında ziyarette bulundu

Şaşkınlık ve Hayranlık

Uzunhasanoğlu'nun yakını Belkız Uzunhasanoğlu, evi gördüklerinde büyük bir şaşkınlık ve hayranlık duyduklarını ifade ediyor. Yetenekli Rizeli, ağaç eviyle adeta bir mucize gerçekleştirmiş ve çevresindekileri şaşırtmış durumda.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU