Samsun'da Polis, Spor Ayakkabısına Gizlenmiş Uyuşturucu Maddeyi Ele Geçirdi Samsun'da Polis, Spor Ayakkabısına Gizlenmiş Uyuşturucu Maddeyi Ele Geçirdi

Öztürk, motosikletiyle gezerken telefonunu navigasyon için kullanırken polis tarafından durduruldu ve ceza yazılacağını öğrendi. Ancak bu olay, onun hayatının aşkını bulmasına vesile oldu.

Polis tarafından durdurulan Ramazan Öztürk, cezayı ödemek için yanında yeterli nakit para olduğunu söyledi. Bu sırada yanlarına gelen 32 yaşındaki Dienama Dembele, Öztürk'ün yardım teklifini kabul etti. Parayı bozdurmak için yardımcı olan Dembele, böylece ikinci kez tanışan çift arasında bir yakınlık başladı.

351Ea825 8B6D 4256 Ba8D 6Dc43E7B49B3

Tanıştıktan sonra sürekli iletişim halinde olan Ramazan Öztürk ve Dienama Dembele, kısa süre içinde birbirlerine aşık oldular. Öztürk, Mali'de yapılan düğünle evlendiği eşi Dienama ile düğünlerini Çayeli'nde tekrarladı. Dienama Dembele, evlenince ismini Zeynep Dembele Öztürk olarak değiştirdi.

83D792F6 97A2 423F 8B81 540054249Ea4

Bu ilginç hikaye, trafik cezasıyla başlayan bir tanışma sonucunda hayatlarını birleştiren Ramazan Öztürk ve Dienama Dembele'in mutlu birlikteliğini ve evliliğini anlatıyor.
TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Ayşe Sancak