Trendyol Süper Ligin geride kalan 30 maçında 12 galibiyet, 6 beraberlik ve 12 yenilgi alarak  topladığı 42 Puanla 7.Sırada yer bulan  Çaykur Rizespor, 31. Hafta maçında 2 Nisan salı güne deplasmanda İstanbulspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını teknik direktör İlhan  Palut yönetiminde sürdürüyor. Dün Mehmet Cengiz Tesislerinde gerçekleştirilen  yaklaşık 1,5 saat süren  çalışmada İstanbulspor maçının taktiğini gözden geçiren Yeşil-Mavililer hazırlıklarına bu gün de devam edecekler.
Ilhan-2

Trabzon'da Liseli Takımların Gururlu Zaferi: Ragbi Gençler Türkiye Birinciliği ve İkinciliği Trabzon'da Liseli Takımların Gururlu Zaferi: Ragbi Gençler Türkiye Birinciliği ve İkinciliği

3 PUANA HESRETLER

Bu sezon şimdiye dek İstanbul’da Fenerbahçe’ye 5-0,   Karagümrük’e ’ 4-0,Galatasaray’a da 6-2  mağlup olup  Kasımpaşa ile 2-2  berabere kalarak hiç galip gelemeyen Çaykur Rizespor , İstanbulspor’u mağlup ederek İstanbul’daki  taraftarlarına  da galibiyet sevinci yaşatmak istiyor. Deplasmandaki son galibiyetini ligin 5 haftasında 16 Eylül 2023 ‘te Konyaspor’u 2-1 yenerek elde eden Atmacalar uzun bir aradan sonra dış sahadan 3 puanla dönüp Avrupa hedefi için şansını da  arttırmak istiyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN