Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Yalı Mahallesi'ndeki Alayoğlu Sokak'ı Trabzonspor renklerine boyayarak vatandaşlardan tam not aldı.

Trabzon'un Ortahisar ilçesine bağlı Yalı Mahallesi'nde bulunan Alayoğlu Sokak, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç tarafından Trabzonspor'un renkleri olan bordo-maviye boyandı. Sokak düzenlemesi ve renklendirme çalışmalarıyla belediyenin hizmetine sunulan Alayoğlu Sokak, bölge sakinleri tarafından büyük beğeni topladı.

Trabzonspor'un köklerinin Faroz'dan geldiğini ifade eden vatandaşlar, sokaklarını bordo-mavi renklere büründürmenin kendilerini çok mutlu ettiğini belirttiler. Faroz'un birçok futbolcusunun hala bu mahallede yaşadığını vurgulayan vatandaşlar, Trabzonspor ruhunu bu renklerle tekrar yaşamanın heyecanını yaşadıklarını dile getirdiler.

Sokak düzenlemesi ve renklendirme çalışmalarıyla ilgili konuşan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'e teşekkür eden vatandaşlar, Trabzonspor sevgisinin böyle güzel dokunuşlarla sokaklarına taşınmasından dolayı duydukları memnuniyeti ifade ettiler.