İpek, enflasyondaki hedeflenen düşüşün gerçekleşmesi durumunda, bu durumun tüm sektörlere ve tüketicilere olumlu yansımaları olabileceğini ifade etti.

Trabzon'daki Varlıbaş Alışveriş Merkezi'nin, dinamik yönetim anlayışı ve sevilen markalarıyla daha canlı ve güçlü bir hale geldiğini belirten İpek, 2024'ün ilk çeyreğinde ekonominin stabil devam etmesini beklediklerini söyledi. Enflasyonun, asgari ücretten kiralamaya, tüketici alışveriş iştahından üretim maliyetlerine kadar birçok konuyu etkilediğini dile getiren İpek, Türk ekonomisinin lokomotif sektörlerinden olan AVM ve perakende sektörünün temsilcileri olarak enflasyona odaklandıklarını vurguladı.

İpek, "İş dünyası, ekonomi yönetiminin ne yöne gittiğini anladığında, daha rahat ve kendinden emin hareket ediyor. Enflasyondaki düşüş, sektörümüzü olumlu etkileyecek ve tüketicilere daha avantajlı alışveriş imkânları sunabileceğiz" şeklinde konuştu. Rubenis AVM'nin, Trabzon'un alışveriş ve eğlence alanındaki öncü isimlerinden biri olarak, ekonomik gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyor.
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Ayşe Sancak