Saadet Partisi Ortahisar İlçe Binası'nda gerçekleştirilen adaylık açıklamasında, ilçe başkanı Burak Turhan ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Recep Yakuphan'ın ardından söz alan Çebi, belediyecilik anlayışı ve hedefleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

945101A4 57Ad 40Eb 95Be 94B6E7963Ca9

Çebi, konuşmasında 25 yıllık belediye deneyimine sahip olduğunu belirterek, Ortahisar'ı Milli Görüş'ün ilke ve değerlerine bağlı bir şekilde yönetmeye talip olduklarını vurguladı. Ülke ve şehrin zor bir dönemden geçtiğini ifade eden Çebi, bu zorlukların kaynağının iktidarın yanlış politikaları, vizyonsuzluğu ve çıkar odaklılığı olduğunu dile getirdi.

MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve Heyeti Ankara'da Tam Kadro İz Bıraktı MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve Heyeti Ankara'da Tam Kadro İz Bıraktı

Saadet Partisi olarak milletin refahı ve huzuru için 50 yılı aşkın süredir mücadele ettiklerini belirten Çebi, adil bir düzen kurmak, kalkınmayı tabana yaymak, eğitim ve sağlıkta fırsat eşitliği sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

3975Ab7E D564 41Bb 9873 B86339E9E2A6

Belediyecilik anlayışlarında israf, rüşvet ve adam kayırmaya yer olmayacağını vurgulayan Çebi, kaynakların planlı, verimli ve adil kullanılacağını ve halkla birlikte karar alacaklarını ifade etti.

Çebi'nin konuşmasının sonunda, Ortahisar'ın sorunlarına çözüm önerilerini içeren projelerini paylaştı. Bu projelerin, Saadet Partisi'nin milli görüşüne uygun olduğunu ve halkın yararına olduğunu belirten Çebi, projelerin şeffaf, katılımcı ve sürdürülebilir olduğunu vurguladı.

Konuşmanın ardından Çebi, partililer ve vatandaşlarla selamlaştı, soruları yanıtladı ve fotoğraf çektirdi. Adaylık toplantısının ardından Ortahisar'da çeşitli ziyaret ve etkinliklerde bulunacaklarını söyledi.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU

Editör: Doğukan ÖZKURT