İYİ Parti Trabzon teşkilatında art arda yaşanan istifalar sonrası mevcut yönetim çöktü İYİ Parti Trabzon teşkilatında art arda yaşanan istifalar sonrası mevcut yönetim çöktü

Yerel seçimlere sayılı günler kala ziyaretler sürüyor. Saadet Partisi'nin Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Recep Yakuphan, Din Adamları Derneği'nin Genel Başkanı Mustafa Hilmi Yıldırım, GİK Üyesi Cevat Kurt, Başkan yardımcıları Ahmet Yakuphan, Yusuf Özdemir ve Ferit Fındıkoğlu, TAKA Gazetesi'ni ziyaret ettiler.

Sahadaki çalışmalarını değerlendiren Yakuphan, "Hem merkezde hem de tüm ilçelerde insanlarla temas ettik. İnsanlara dokunduk. Bir dokunduk, bin ah işittik. Emekliler mağdur, hayat pahalılığı yüzünden vatandaşlar zor durumda, işsizlik had safhada. Eleştirilere rağmen CHP ile bir araya gelmemizle ilgili sorular aldık. Ancak Altılı masa iktidarı kurulmuş olsa Türkiye daha güzel yönetilecekti" dedi.

Yakuphan, seçim döneminde adayların vaatlerle dolu olduğunu ancak vatandaşların artık vaat dinlemeye tahammül edemediğini vurguladı. "Vatandaşı her gittikleri yerde öpenler, sarılanlar iş başına geldiklerinde ise uzak duruyorlar. Halkın bundan dolayı bir küskünlüğü var. Bu küskünlükleri milli görüş iktidarı ortadan kaldıracaktır" şeklinde konuştu.

Muhabir: AYŞE SANCAK