Çünkü her seçimde aynı şeyi yapıyorlar. Ama biz artık şaşırmak istiyoruz! İktidar partisinin seçimlerde verdiği sözleri tutarak, bizi de, halkımızı da şaşırtmasını bekliyoruz ama bunu bir türlü yapmıyorlar!" dedi.

Şahintaş, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun katılımıyla düzenlenen 'Trabzon'da Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı Projesi Açılış Töreni' ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

"Planın projesinin açılışı için tören düzenleyen bir zihniyeti de gördük, çok şükür!" diyen Şahintaş, "Eski vaatleri yeni müjde olarak sunmak için 'Trabzon'da Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı Projesi Açılış Töreni' isimli bir program yapmışlar. Bu vesileyle planın projesinin açılışı için tören yapıldığını da gördük, çok şükür! İçinde plan var, proje var, açılış var, tören var ama yıllardır sözü verilen işler, ortalıkta yok!" dedi.

Şahintaş, iktidar partisinin her seçim döneminde vaatlerde bulunduğunu ancak seçim sonrasında bu vaatleri yerine getirmediğini belirterek, "Şaşırdık mı? Hayır! Çünkü bunu bekliyorduk!" dedi.

Trabzon'a vaat edilen demiryolu, raylı sistem, güney çevre yolu, yatırım adası gibi projelerin hala gerçekleşmediğini vurgulayan Şahintaş, iktidar partisini verdikleri sözleri tutmamakla eleştirdi.

Şahintaş, "Artık AK Parti'nin bizi şaşırtmasını bekliyoruz. Verdikleri sözleri tutarak, vaat ettikleri projeleri yaparak bizi şaşırtsınlar diye bekliyoruz ama maalesef olmuyor! Sadece söz veriyor, sadece vaat ediyor ve ellerindeki onca imkana rağmen şehrimizi, hasret kaldığı büyük projelerle buluşturmuyorlar!" dedi.
TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Birol Sancak