Trabzon, Türkiye'de yaklaşan yerel seçimler öncesinde Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Şakir Şahintaş tarafından yapılan önemli açıklamaları içeren haber metni:

Trabzon - Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Şakir Şahintaş, yaklaşan yerel seçimler öncesinde belediye başkanları ve meclis üyeleri adaylarının belirlenmesi, seçim kampanyası stratejileri ve seçim işbirliği hakkında açıklamalarda bulundu. Şahintaş, partilerinin adaylarını en kısa sürede açıklayacaklarını belirtti ve bu sürecin dikkatle işlediğini vurguladı. Adayların, yerel problemleri çözebilen ve halkın güvenini kazanmış kişiler olmasına özen gösterdiklerini ifade etti.

Şahintaş, Saadet Partisi'nin seçim adaylarını belirlerken teşkilatın önerilerine ve danışmanlığına önem verdiklerini ve en ideal adaylarla seçime gideceklerini söyledi. Genel Başkanlarının açıklamalarına göre, partilerinin tüm seçim bölgelerinde aday çıkaracaklarını ve seçime hazırlandıklarını belirten Şahintaş, aynı zamanda seçim ittifakları veya işbirliği için yerel teşkilatlara inisiyatif alanı bıraktıklarını ifade etti.

Saadet Partisi'nin güçlü teşkilat yapısına ve inanmış kadrolarına dikkat çeken Şahintaş, seçim güvenliği açısından teşkilat gücünün önemli olduğunu vurguladı. Partilerinin siyaseti halkın ve Allah'ın rızası için yaptığını belirterek, koltuk hesabı yapmadıklarını ve bu tutumunun seçimler öncesinde büyük bir avantaj olduğunu dile getirdi.

Trabzon'da halkın belediyelerden hizmet alamadığına dikkat çeken Şahintaş, Saadet Partisi'nin geçmişteki başarılı belediyecilik hizmetlerinin unutulmaması gerektiğini ifade etti. Saadet Partisi'nin belediyecilikte israfın önlenmesi, liyakatin ön plana çıkarılması ve kaynakların adil dağıtılmasını savunduğunu belirterek, halkın Saadet Partili adaylara gönül rahatlığıyla oy verebileceğini söyledi.

Son olarak, Saadet Partisi'nin çözüm odaklı projelerle seçimlere gireceğini ve halkın çıkarlarını her şeyin önünde tutacaklarını vurgulayan Şahintaş, seçimlerde iddialı olduklarını belirtti ve 31 Mart seçimlerinde sürprizlerle karşılaşacaklarını ifade etti. Ayrıca, yerel seçimlerin ülke ve şehir için hayırlı sonuçlar getirmesini diledi ve sürecin karşılıklı saygı ve anlayış içinde geçmesini temenni etti.

Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Şakir Şahintaş'ın yaptığı bu açıklamalar, yerel seçimler öncesinde partilerinin stratejilerini ve hedeflerini kamuoyuna aktarmak amacıyla gerçekleştirildi.
TAKA/BİROL SANCAK 

Editör: Ayşe Sancak