Kocaman, gazetemize gönderdiği mektubunda, “İbrahim Sağıroğlu’na cezaevinden tam destek veriyorum. İbrahim başkanımız her zaman yanımızda olmuştur. Seçimlerde kendisine başarılar diliyorum” dedi.

YAŞLILARI UNUTMADI

Gümüşhane merkez ArzularKabaköy belediye başkanı Çetin Rıza Tanış, mahalledeki yaşlıları unutmuyor. Tanış, yaşlıların evinde her akşam iftar yemeğini bizzat teslim ediyor. Tanış, “Yaşlılarımıza kapı kapı her gün iftar yemeklerini götürüyoruz. Rabbim büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin” dedi.

KAYMAKAM CAMİYİ BOŞALTTI

Vakfıkebir Kaymakam Hacı Aslan Uzan, Vakfıkebir ilçesi Bahadırlı Mahallesi camii imamını kaymakamlıkta yazı işleri müdürü görevine getirdi. Bahadırlı Mahallesinde uzun süredir imam olmadığını dile getiren vatandaşlar teravih ve Cuma namazlarını kılamadıkları için mağdur olduklarını dile getirdi. Mahalle halkı, “Kaymakam bey camimizin imamını niçin yazı işleri müdürü yaptı. Ramazan ayında camimiz garip kaldı” diyerek isyan ettiler.

AKSAKAL’I KAYBETTİK

Trabzon önceki dönem milletvekillerinden İbrahim  Vecdi Aksakal vefat ettiOf Bölümlü mahallesinde dün defnedildi.. İyilikleri ve dostluklarıyla çevresinde çok olumlu izler bırakmış olan değerli vekile ve Allahtan rahmet dileriz. Mekanı cennet olsun. Ailesine ve sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar.

ATİLLA YILMAZ..                    

Trabzon Fatih Devlet Hastanesi eski başhekimi Dr. Atilla Yılmaz, meclise gidiyor. İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinden CHP’nin birinci sıra meclis üyesi adayı olan Yılmaz, Maçkalı hemşehrimiz Murat Çalık’ın aday olduğu yarışta büyükşehir belediyesinde meclis üyesi olarak  görev yapacak.

İYİLER ÇARŞIBAŞI’NDA

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, il başkanı Fatma Başkan, Trabzon Büyükşehir belediye başkan adayı Dr. Muhammet Erkan, Çarşıbaşı Belediye Başkan adayı Hamza Ustabaşı ve partililer esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek 31 Mart 2024’te sandıklarda adaylarına destek istediler.

UZMANINDAN TAVSİYE

CEESS Global kurucusu, gayrimenkul uzmanı Semih Sarıalioğlu, faizin yükselmesi ile, gayrimenkulünü satıp faize yatıranların yanlış yapacağını söyledi. Sarıalioğlu, “Evini satarak aldığı parayı faize yatırıp kiraya çıkanlar büyük yanlış yapar. Bu faiz ile 8 ay kadar iyi geçinir. 2 yıl sonra aldığı faiz kirasını ödemeyecek duruma gelir. İlk yıl çok mutlu olur. İkinci yıl suratı asılmaya başlar. Dördüncü yıl aldığı faiz hiçbir şeye yetmez. Paranızı faize koyarak bir iki yıl geçici saltanat yaşamayın. Aldığınız faiz sizin değil enflasyonun hakkı. Enflasyonun hakkını cebinize koyarsanız o para erir” dedi.

EVİMİZ ORTAHİSAR

Cumhuriyet Halk Partisi Ortahisar belediye başkan adayı Ahmet Kaya, Ortahisar’ın mahallerini karış karış arşınlıyor. Kaya, “Ortahisarımızın her mahallesinde, her sokağındayız... Evimiz Ortahisar, derdimiz Ortahisar” dedi. Kaya, sahaları asla bırakmayacağını dile getirerek, halktan kendisine gelen olumlu dönüşlerin kendisini mutlu ettiğini dile getirdi.

SEVDAYLA ÇALIŞIYORUZ

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, seçim çalışmalarına yönelik bilgi vererek "23 yıllık başarının temel lokomotifi, temel taşıyıcısı, temel anahtarı, her zaman AK Parti teşkilatlarıdır. Vatanına, milletine, devletine ve bayrağına büyük bir aşkla bağlı olanlar asla yorulmazlar. Seçim süresince bu anlayışı bir an olsun terk etmeden çalışan, sokak sokak, hane hane gezen teşkilatlarımızın tüm kademelerine teşekkür ederim.


 Türkiye Yüzyılı vizyonunun ne anlama geldiğinin bilincinde ve farkında olan, bu uğurda gecesini gündüzüne katarak çalışan değerli yol ve dava arkadaşlarım, Cumhur ittifakı ortağımız Milliyetçi Hareke Partisi teşkilat mensuplarıyla milletimize hizmet etmenin sevdasıyla çalışmaya devam ediyoruz. Durmadan, yorulmadan çalışıyoruz. 31 Mart’ta Sn. Ahmet Metin Genç’i Büyükşehir’de Sn. Ergin Aydın’ı Ortahisar’da ve diğer bütün ilçe adaylarımızı en güçlü şekilde belediye başkanı yapacağız” diye konuştu.

ALAN DEĞİL VEREN EL

Muhtarlar Toplandı Muhtarlar Toplandı

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Soğuksu Mahalle Muhtarı Bekir Aktürk, “Bilgi ve tecrübeniz ile mahallemizin hakkı olan hizmeti aldık, almaya da devam ediyoruz. Soğuksu’nun alan eli değil, veren eli olduğumuzu mahalle halkımız biliyor. Sadece mahallemize değil Türkiye’ye hizmet ediyoruz. Etmeye de devam edeceğiz” dedi.

Editör: Doğukan ÖZKURT