Ortahisar Belediyesi'nden Trajik Kaza Sonucu Vefat Eden Vatandaş İçin Başsağlığı Mesajı Ortahisar Belediyesi'nden Trajik Kaza Sonucu Vefat Eden Vatandaş İçin Başsağlığı Mesajı

 Sağlık Bilimleri Üniversitesi(SBÜ) Trabzon Tıp Fakültesi Trabzon Kanuni Sağlık Uygulama Araştırma Merkezi ve Ahi Evren Kalp ve Damar Cerrahisi Sağlık Uygulama Araştırma Merkezi 2023-2024 Akademik Yükselme ve Belge Takdim Töreni’ne katılmak üzere Trabzon’a gelen SBÜ Rektörü Prof. Dr. Kemalettin Aydın, beraberindeki heyet ile birlikte Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’yı makamında ziyaret etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, iki üniversite adına yapılması planlanan iş birlikleri konuşuldu.  Ziyarette, KTÜ’nün bölge ve ülke için önemine değinen SBÜ Rektörü Prof. Dr. Kemalettin Aydın, KTÜ ile atılacak olan her ortak adımın, iki üniversite açısından önemli olacağına vurgu yaparak “Türkiye’nin iki önemli üniversitesi olarak istişare halinde önemli hizmetler yapmayı sürdürüp ortak çalışmalarda bulunmayı önceleyeceğiz.” dedi.

B056B3A1 6A8C 41Aa Ac22 Fb81Cbc75544

ÇUVALCI BAŞARI DİLEDİ

Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nin, Tıp alanında eğitim vermeye başladığı Mekteb-i Tıbbiyye-i Şâhâne Külliyesi’nden bugüne önemli aşamalar katettiğini belirten KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı ise SBÜ’nünTürk Tıp eğitimi tarihinde önemli bir yere sahip olduğunu belirterek “SBÜ sadece Türkiye’nin dört bir yanında değil, donanımlı gençler yetiştirmek için Sudan’dan Somali’ye büyük emek vermektedir. Prof. Dr. Kemalettin Aydın nezdinde tüm SBÜ camiasına başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı. Ziyaret, görüş alışverişi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU
 

Editör: Doğukan ÖZKURT