FARKINDALIK OLUŞTURULDU

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen törende, edebi ve görsel alanlarda ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde birincilik elde eden her öğrenciye 5 bin TL hediye çeki takdim edildi.
 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon Tanıtım Günlerine Katıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon Tanıtım Günlerine Katıldı

 BİLİNÇ ARTIYOR
Öğrenci̇elr (2)

Törende, Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti Gümüşhane Şube Başkanı Selami Öktem tarafından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Öğrenciler, başarılarından dolayı tebrik edilirken, aynı zamanda Türkiye Finali'nde ilimizi temsil etme fırsatı elde ettiler. Öktem, “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması, gençlerin sağlıklı yaşam alışkanlıklarını teşvik etmek, zararlı alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamak ve sağlıklı bir gelecek için farkındalık oluşturmayı amaçlıyor. Bu kapsamda düzenlenen yarışma, gençler arasında sağlıklı yaşam bilincinin artırılmasına katkı sağlıyor” dedi.  İl Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz,  öğrencilerin başarılarından dolayı gurur duyduklarını belirterek, Yeşilay Gümüşhane Şube Başkanı ise gençlerin sağlıklı yaşam konusundaki duyarlılıklarının önemine vurgu yaparak, dereceye giren öğrencilere teşekkür etti.

 Dereceye giren öğrenciler, Türkiye Finali'nde Gümüşhane'yi en iyi şekilde temsil etmek için heyecanla beklemeye başladılar.

Muhabir: AYŞE SANCAK