Hilal Altınbilek ve Onur Tuna gibi ülkemizin sevilen oyuncularının başrollerini üstlendiği Şahane Hayatım dizisinin bu haftaki bölümü yayınlanacak mı? Merakınızı gidermek için sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın!

Son fragmanı kaçırmayın! Dizinin en güncel fragmanını sitemizden izleyebilirsiniz. Ayrıca, dizide neler yaşanacağını sık sık güncellediğimiz sayfamızdan en iyi tüyolara ulaşabilirsiniz.

Yeni bölüm özeti yakında! Dizinin özeti en kısa sürede sayfamıza eklenecek, bu yüzden takipte kalın! Geçtiğimiz bölümde neler yaşandı?

Şebnem, Mesut'a atılan iftiranın şokunu atlatamazken, gelen tehdit mesajıyla daha da sarsılır. Şebnem, Mesut'u temize çıkarmak için çaba gösterirken, şantajcıyı bulma süresi daralmaktadır.

Mesut ise Elif'in kumpasından sonra gözaltına alınır ve Elif'le anlaşmanın yollarını arar. Ancak Elif'in teklifi Mesut'u zor durumda bırakır. Onun bir planı vardır.

Yeşilçam'ın Unutulmaz İsmi Ahu Tuğba Trafik Kazası Geçirdi! Yeşilçam'ın Unutulmaz İsmi Ahu Tuğba Trafik Kazası Geçirdi!

Onur ve Şebnem, Demir'in kaçtığına inandırırken, Demir'in babası Macit'in gelişi her şeyi alt üst eder. Macit, oğlunun başına kötü bir şey geldiğini düşünerek Şebnem'i hedef alır.

Bu karmaşık durumda Şebnem, bir çıkış yolu bulabilecek midir? Tüm bu gelişmeleri öğrenmek için yeni bölümü izlemeyi unutmayın!

Kaynak: NOW