Dervişoğlu, geçmiş yıllara atıfta bulunarak, gençlik yıllarında içerikli kitap bulundurmanın korkutucu olduğu günleri hatırlatarak, bu durumun sağ-sol dönemi gibi sürekli bir endişe kaynağı olduğunu ifade etti. Ancak, kitapların zaten içerikli olduğunu vurgulayarak, yeni kitabının da bu doğrultuda olduğunu belirtti.

Artvin'in Yusufeli İlçesinde Geleneksel Boğa Güreşleri, Yeni Arenada Gerçekleşecek Artvin'in Yusufeli İlçesinde Geleneksel Boğa Güreşleri, Yeni Arenada Gerçekleşecek

Giresun'un Bulancak ilçesinde yerel bir gazetede düzenli olarak yazılar kaleme alan Dervişoğlu, bu yazılarını kitapta derleyerek okurlarına sunmaya karar verdi. Eş dost ve takipçilerin telkinleriyle kitabı hazırladığını dile getiren Dervişoğlu, her pazar pide tadında bir eser ortaya çıkardıklarını ve bu nedenle kitaba "Pazar Yazıları" adını verdiklerini belirtti.

Kitabın kapağında da belirttiği gibi, sahibi okurlar olan Dervişoğlu, sadece yazarı olduğunu ve okurların kitabın gerçek sahipleri olduğunu vurguladı. Kitabın kargoda olduğunu ve yakın zamanda okurlarla buluşacağını belirten Dervişoğlu, umut dolu sözleriyle kitabının okuyuculara faydalı olmasını diledi.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU