MGM'den Trabzon ve Çevre İllerine Kritik Uyarı: "Dikkatli Olun" MGM'den Trabzon ve Çevre İllerine Kritik Uyarı: "Dikkatli Olun"

İstanbul'da bir iş yerinin önünde sıradan bir günü geçiren gençler arasında yaşanan şaka, korkunç bir faciayla sonuçlandı. Bir genç, elindeki çakmak gazıyla arkadaşının kafasını tutuşturarak şaka yapmak istedi ancak işler planlandığı gibi gitmedi.

Şaka kurbanı genç, arkadaşının şakası sonucu aniden alevler içinde kaldı. Saçları kısa sürede alev alırken, çevrede bulunanlar şok içinde izledi. Talihsiz genç, panikle alevleri söndürmeye çalışırken yanındaki arkadaşı da yardıma koştu.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, şakayı yapan genç hızla olay yerinden uzaklaşırken, talihsiz kurbanın arkadaşının peşinden gitmesi görüldü. Olayın ardından çevrede bulunanların müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı ancak korkunç anlar uzun süre unutulmayacak bir iz bıraktı.

Şaka sonrası gençler arasında yaşanan gerilim ve sinirli tepkiler, güvenlik kamerası görüntülerine de yansıdı. Olayla ilgili olarak yetkililerin soruşturma başlattığı ve şaka yapan kişinin ciddi yasal sonuçlarla karşılaşabileceği belirtiliyor. Bu tür tehlikeli şakaların ciddi yaralanmalara ve faciaya yol açabileceği bir kez daha hatırlatılıyor.
TAKA/NURGÜL GÜNAYDIN

Editör: Doğukan ÖZKURT