Mahalle mahalle  dolaşan Kurukız, girilmedik ev, dokunulmadık insan, sıkılmadık el, alınmadık gönül bırakmayacağını söyledi. Kurukız, “Muhteşemsin Şalpazarı. Birlik beraberliğimiz daim olsun” dedi. Başkan Kurukız, “Şalpazarı ilçemiz her geçen gün gelişiyor ve güzelleşiyor. Cumhur ittifakının gücüyle ilçemiz yeni dönemde güçlü yatırımlara kavuşacaktır. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan  Zeki Çabuk başkanımız nezdinde AK Parti teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. MHP Şalpazarı ilçe başkanı Mustafa Koç ve AK Parti Şalpazarı ilçe başkanı Zeki Çabuk ile ilçede çalışmalarını dolu dizgin sürdüren Kurukız, Şalpazarı halkının kararını verdiğini heyecanla sandık başına gidilecek Pazar gününü beklediklerini söyledi. Kurukız, sandıkların üstün bir şekilde galip gelerek, hizmetlerine kaldıkları yerden kararlılıkla devam etmek için gün saydıklarını ifade etti. Kurukız, şöyle devam etti: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli’nin güvenleri ile yolumuza emin adımlarla yürüyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

SAFIMIZ BELLİ

Başkan Ahmet Kaya'nın İlgisi: Engelli Öğrenciye Ulaşım Sağlandı Başkan Ahmet Kaya'nın İlgisi: Engelli Öğrenciye Ulaşım Sağlandı

Kurukız, sözlerini şöyle sürdürdü: “Şalpazarı’nda çok güzel işlere imza attık. Safımız Cumhur ittifakı, safımız belli. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Yeni projelerimizi dünya lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile, Türk Dünyasının lideri Türkmen beyimiz bilge liderimiz Devlet Bahçeli ile bakanlarımızla, AK Parti ve MHP milletvekilleri, il ilçe başkanları ile birliğin gücünden güç alarak ilçemize ve ilimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Safımız tarafımız belli. Diğer partileri merak ediyorum. 5 yıl seçim olmayacak. İktidar değişmeyecek. Büyükşehir belli. Şalpazarı değişip gelişip güzelleşiyor. İlçemizde cumhur ittifakı devam edecek. Trabzon’un tüm ilçeleri cumhur ittifakı ile taçlanacak.”

TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak