Kurukız'ın kazandığı seçim sonrası, AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Zeki Çabuk, MHP İlçe Başkanı Mustafa Koç, partililer ve Cumhur İttifakı taraftarları, uzun süre seçim sonucunu bekleyerek geceyi ilçe binasında geçirdi. Kurukız'ın zaferi açıklandığında, sevinç gösterileriyle birlikte alkış tufanı koptu.

Yeni Anayasa Çalışmaları İçin İlk Temas Gerçekleşti; CHP Genel Başkanı ve TBMM Başkanı Arasında Görüşme Yeni Anayasa Çalışmaları İçin İlk Temas Gerçekleşti; CHP Genel Başkanı ve TBMM Başkanı Arasında Görüşme

Seçim zaferini kutlamak için önce parti binasında, ardından da 15 Temmuz Meydanı'nda konuşma yapan Refik Kurukız, tüm destekçilere teşekkür etti. Konuşmasında, "Bize yakışan sağduyu. Biz seçim aldık diye sevinmeyiz. Biz Beytülmalı korumak için aday olduk. İnandığım bir yol var, o inandığım yolun yolcusuyum." ifadelerini kullandı.

Kurukız, Cumhur İttifakı'nın bir parçası olarak farklarının sağduyu olduğunu vurgulayarak, "Biz Türk Milliyetçisiyiz. Kesinlikle sakin, öteki arkadaşlara da saygımız olacak. Herkes emek verdi. Her partiye saygılıyız. Seçim almiş havasıyla beraber hareket etmeyeceğiz. Kaldığımız yerden devam ediyoruz. Allah yolumuzu bahtımızı açık eylesin. Bu İlçede daha yapacak çok işimiz var. Sizlerle beraber verdiğimiz her sözü tek tek kovalayacağız." şeklinde konuştu.

Muhabir: BİROL SANCAK