Şalpazarı Anadolu Lisesi'nin kızlarda, Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin erkeklerde birinci olarak şampiyonluğa ulaştığı turnuva, renkli görüntülere ev sahipliği yaptı.

Kupa Töreniyle Sona Erdi

Arıcıoğlu

Turnuva kapsamında gerçekleşen kupa töreni, büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Kızlarda birincilik ödülünü Şalpazarı Anadolu Lisesi alırken, erkeklerde şampiyon olan ekip Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu. Ödül törenine, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Şalpazarı Belediye Başkan Vekili Mustafa Özendi, Trabzon Üniversitesi Şalpazarı MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Dönüş Gençer, Gençlik ve Okul Sporları Şube Müdürü Yasemin Sayın Köroğlu, Şalpazarı İlçe Emniyet Amiri Ahmet Kılıç, Şalpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Ayaz ve Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Türkmen de katıldı.

Dereceye Giren Okullar Belli Oldu

Genç Erkekler Birincisi Şalpazarı Anadolu İhl

Kızlarda Şalpazarı Anadolu Lisesi birinci, Şalpazarı AYMTAL ikinci, Şalpazarı Anadolu İHL üçüncü, ve Şalpazarı Anadolu Lisesi – B takımı dördüncü sırayı elde etti. Erkeklerde ise Şalpazarı Anadolu İHL birinci, Şalpazarı AYMTAL ikinci, Şalpazarı Anadolu Lisesi – B takımı üçüncü, ve Şalpazarı AYMTAL – B takımı dördüncü oldu.

Katılım Yoğun, Heyecan Dorukta

Genç Kızlar Birincisi Şalpazarı Anadolu Lisesi

Turnuvaya büyük bir katılımın sağlandığı, öğrenci ve öğretmenlerin yoğun ilgi gösterdiği belirtildi. Şalpazarı'nın sportif başarılarına katkı sağlayan bu tür etkinliklerin, gençlerin sporla buluşmasını teşvik ettiği vurgulandı. Şalpazarı Anadolu Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin elde ettiği başarılar, okulun spor kültürüne olan katkısını gösteriyor.
TAKA/AYŞEN KARABİNA 

Editör: Ayşe Sancak