Genç çiftin nikah ve düğün töreni, Akçaabat Kalıntaş Gold Düğün Salonu'nda gerçekleşti ve çok sayıda siyasetçi ve bürokratın katılımıyla renkli bir etkinlik haline geldi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'nun kıydığı nikah törenine AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Trabzon BB Başkan Vekili Atilla Ataman, AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Zeki Çabuk ve Eynesil Belediyesi eski Başkanı Coşkun Somuncuoğlu gibi önemli isimler de tanıklık etti.

34D2Fdb1 5053 4Efb 9D4C F576Ca930Ad5

Nikah defterine imzaların atılmasının ardından evlilik cüzdanını çifte vermek için Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu tarafından AK Parti İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu'ya takdim edildi. Mumcu, bu mutlu günlerini paylaşarak çifte mutluluklar diledi.

Nikah töreninin sonunda, aile fertleri ve davetliler topluca fotoğraf çektirdi. Daha sonra takı törenine geçildi ve yüzlerce kişi, Ece ve Tamer çiftine takı takmak için sıraya girdi. Düğünün son bölümünde davetliler, davul ve yöresel kemençe sanatçılarının türküleri eşliğinde horon oynayarak keyifli bir zaman geçirdi.
TAKA/AYŞEN KARABİNA 

Editör: Ayşe Sancak