TRABZONSPOR İLK LİG ŞAMPİYONLUĞUNU YAŞADIĞI YERDE KUTLAMALARINI YAPTI

38 yıl aradan sonra böylesine bir şampiyonluk kutlaması yapan Trabzonspor bu akşam saat 17.00’da tesislerden şampiyonluk filosu oluşturdu. Trabzon’da tüm balıkçı tekneleri de Trabzonsporlu futbolcular ve Abdullah Avcı’nın bulunduğu geminin etrafını sardı ve onunla birlikte Faroz’a doğru hareket ettiler. Trabzonspor kafilesini Faroz’da binin üzerinde taraftar karşıladı ve meşaleler yaktı, horonlar tepildi. Bu sırada Akyazı Stadının içi ve etrafı da horondan inledi.

OTOBÜSLE ŞEHİR TURU

Trabzonspor’un deniz turundan sonra bu kez otobüs turu başladı. Limandan üstü açık otobüse binen şampiyon futbolcular taraftarları selamlayarak Akyazı’ya geçtiler. Akyazı’ya saat 19’da varmayı planlayan  otobüs yoğun sevgi sebebiyle gecikti. Trabzonsporlu futbolcuların sahaya girmesinin ardından büyük bir coşku yaşandı ve ardından da tek, tek şampiyonluk kürsüsüne çıkıldı. Her futbolcu için ayrı bir şarkı tasarlanması ise müthişti

78 BİN TARAFTAR

Trabzonspor gece 230.00’da özel bir uçakla İstanbul’a uçtu ve oteline çekildi. Bordo-mavililer bugün saat 16.00’da Altay ile karşılayacak. Dün İtibariyle 78 bin kişilik stadın tamamen dolması ve İstanbul’da da karnavala yaşanmasının beklendiği bilgisine ulaşıldı. Trabzonspor’un bugün seyirci hasılatı ve TS clup satışlarından da 15 milyon TL gibi bir hasılat yapması bekleniyor. 
BİROL SANCAK