Kemalpaşa Mahallesi Evliya Çelebi Sokak'ta meydana gelen olayda, 70 yaşındaki İsmail Yılmaz, bir yıldır ayrı yaşadığı ve boşanmak istemeyen 43 yaşındaki eşi Yıldız Yılmaz'a sokak ortasında silahla saldırdı. Eşine başına ve vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Yıldız Yılmaz, olay yerine gelen acil servis ekiplerince Bafra Devlet Hastanesine kaldırılarak ameliyata alındı.

Kaçan İsmail Yılmaz'ın evine gittiği bilgisini alan Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, adresine gitti. Ancak evde kendisini ikna etmeye çalışan polislere karşı silahını havaya ateşleyerek intihar girişiminde bulundu. Bu sırada bir kurşun, İsmail Yılmaz'ın boğazından girip kulak kısmından çıktı. Ağır yaralanan İsmail Yılmaz, olay yerine gelen acil servis ekiplerince Bafra'daki özel bir hastaneye kaldırıldı, daha sonra Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.

Büyükşehir Belediye Başkanı  Av.Ahmet Metin Genç Kültür Merkezi Yapacak Büyükşehir Belediye Başkanı  Av.Ahmet Metin Genç Kültür Merkezi Yapacak

Olayla ilgili soruşturma devam etmekte olup, yaşanan bu trajik olayda hem kadının hem de adamın hayati tehlikesinin sürdüğü belirtilmektedir.
KAYNAK/SAMSUNHABER
 

Editör: Birol Sancak