Samsun'da polis ekipleri tarafından yürütülen çalışma sonucunda, 29 yıl 6 ay hapis cezası bulunan A.T. isimli zanlı, Atakum ilçesinde bir adreste yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon, Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle koordineli bir şekilde gerçekleştirildi. Zanlı, yakalanarak cezaevine gönderildi.


Uyuşturucu ile Mücadele Devam Ediyor
Samsun'da uyuşturucu ile mücadele kapsamında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İlkadım ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde gerçekleştirilen operasyonda A.S., Y.D., T.G. ve F.B. isimli şahısların ikametlerinde arama yaptı. Aramalarda 1 adet ruhsatsız tabanca ile metamfetamin ve esrar maddesi ile 2 adet uyuşturucu kullanım aparatı ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslar hakkında adli işlem başlatıldı.


Silahla Tehdit Eden Şahıs Yakalandı
Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, A.Ç. isimli şahsın, husumetlisi T.K.'yı silahla tehdit etmesi üzerine çalışma başlattı. Yapılan aramada 1 adet tabanca, 40 adet fişek ve 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan A.Ç., emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildi.


Tekkeköy ve Canik İlçelerindeki Operasyonlar
Tekkeköy ve Canik ilçelerinde de polis ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda toplamda 347 adet sentetik ecza ile 1 adet tabanca ele geçirildi. Ayrıca, Tekkeköy ilçesinde yapılan NARVAS uygulaması çerçevesinde 60 şahsın genel bilgi tarama (GBT) sorgusu gerçekleştirildi. Uygulama kapsamında 254 araç kontrol edilirken, 4 araca toplamda 41 bin 631 TL para cezası uygulandı.

Ortahisar Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi, AFAD’dan Eğitim Alıyor Ortahisar Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi, AFAD’dan Eğitim Alıyor

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU