Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ve beraberindeki heyet, Bakan Kacır'ı belediye binası girişinde karşıladı. Daha sonra başkanlık makamına geçen Bakan Kacır, Başkan Şenlikoğlu ile bir süre görüştü.

65E45286 6Ecf 40Af B325 D968Fd6Dcf3A

Ortahisar Belediyesi'nden Trajik Kaza Sonucu Vefat Eden Vatandaş İçin Başsağlığı Mesajı Ortahisar Belediyesi'nden Trajik Kaza Sonucu Vefat Eden Vatandaş İçin Başsağlığı Mesajı

Görüşme sırasında Başkan Şenlikoğlu, belediyenin yatırımları ve planlanan projeler hakkında Bakan Kacır'a bilgi verdi. Bakan Kacır, belediyenin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, Başkan Şenlikoğlu'na teşekkür etti.

Ec50Bae6 01D6 4A12 Be0E 9C7Ab31116C1

Ayrıca, Başkan Şenlikoğlu'nun projeleri arasında yer alan Bilim Merkezi'ne tam destek verdiklerini belirterek, TÜBİTAK desteğiyle Giresun'a yeni bir bilim merkezi kazandıracaklarının müjdesini verdi.Ziyaretin sonunda Başkan Şenlikoğlu, Bakan Kacır'a çeşitli fındık ürünlerinin bulunduğu hediye sepeti ve Giresun manzaralı bir resim tablosu takdim etti.

17F27860 D877 4F44 93B7 55Cf02A86536

Bakan Kacır, Giresun Belediyesi Gençlik Açık Ofisi'nde de gençlerle bir araya geldi. Gençlik Açık Ofisi'nin açılışı yapılan merkez hakkında bilgi alan Bakan Kacır, Başkan Şenlikoğlu ile birlikte stüdyoya girerek mini bir röportaj verdi. Bakan Kacır, Gençlik Açık Ofisi'nin Giresunlulara hayırlı olması temennisinde bulundu.Öte yandan Bakan Kacır ve Başkan Şenlikoğlu, Gazi Caddesi esnafını da ziyaret etti.
TAKA/AYŞE SANCAK 

Editör: Ayşe Sancak