13 YIL ARADAN SONRA

Akyazı Sahası’nda oynanan maçta Sürmenespor engelini geçmeyi başaran Sarı-Kırmızılı ekip 13 yıl aradan sonra yeniden BAL’da oynayacak olmanın mutluluğu içinde,

ARZ, “HEDEFİMİZE ULAŞTIK”

Haftanın Hakemleri Belli Oldu; O Kritik Maçta Trabzonlu Hakem Görev Alacak! Haftanın Hakemleri Belli Oldu; O Kritik Maçta Trabzonlu Hakem Görev Alacak!

İdmanocağı Başkanı Vehbi Serdar Arz, ligin bitimine 1 maç kala şampiyonluğu garantileyerek Bölgesel Amatör Lige yükselmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Arz, “Bize bu mutluluğunu yatışmasına vesile olan başta başkan yardımcımız Fatih Tonyalı arkadaşımız olmak üzere tüm yönetim kurulu arkadaşlarımızı, teknik sorumlumuz Osman Kastan ve teknik heyeti, futbolcularımızı ve bizleri bu zorlu yolda yalnız bırakmayarak destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

KASTAN, “HEP BERABER ŞAMPİYON OLDUK”

İdmanocağı’nın tecrübeli teknik patronu Osman Kastan da camia olarak bütünleşerek hedeflerine ulaştıklarını söyledi. Kastan, “Sezon başından bu yana bir bütün olarak çalıştık. İdmanocağı’nın tüm paydaşlarına teşekkür ediyorum. Başkanımız Serdar Arz, Başkan Yardımcımız Fatih Tonyalı olmak üzere tüm yöneticilerimiz ellerini taşın altına koyarak bu mutluluğu bizlere yaşatmayı sağladılar. Şimdi sorumluluğumuz daha büyük” ifadelerini kullandı.

Muhabir: AYTEKİN AKAY