Nesine.com 3. Lig 4. Grup’ta sezonu 64 puanla tamamlayan ve genel averajda birinci sırada yer almasına rağmen, ikili averajda geride kaldığı Mardinspor’un şampiyonluğu elde etmesiyle doğrudan yükselme şansını kaybeden Sebat Gençlik, gözünü Play-Off maçlarına çevirdi.

Kırmızı-Beyazlılar, Play-Off 3. Tur’daki rakibini de netleştirdi. 2. Tur karşılaşmasında Kahramanmaraş İstiklalspor’u 2-1 mağlup eden Kırıkkale FK, Sebat Gençlik’in final yolundaki ilk rakibi oldu.

İki maç eleme usulüyle oynanacak turda ilk karşılaşma 15 Mayıs’ta, rövanş ise 19 Mayıs’ta yapılacak. Karşılaşmalardan üstün ayrılan takım 2. Lig yolculuğunda son adımı atmaya hak kazanacak.

Teknik direktör Adem Çak yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Sebat Gençlik’te hedef net: 2. Lig. Takımın antrenman temposundan memnun olduğunu belirten Çak, “Oyuncularımızın gösterdiği arzu ve gayret her şeyin karşılığı. Bu emeklerin karşılığını alıp 2. Lig'e yükselerek camiamızla birlikte bu büyük sevinci yaşayacağız” dedi.

Galatasaray derbisine saatler kala Nwakaeme, Zubkov, Sikan ve Banza’da Sıcak Gelişme
Galatasaray derbisine saatler kala Nwakaeme, Zubkov, Sikan ve Banza’da Sıcak Gelişme
İçeriği Görüntüle

Sebat Gençlik, taraftarıyla birlikte Play-Off sürecini fırsata çevirmeyi ve yıllardır özlemini duyduğu üst lig hasretine son vermeyi hedefliyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN