Bu maç öncesi 39 puanla ikinci sırada yer alan Kırmızı-Beyazlıların, zirveyle arasında 11 puanlık bir fark bulunuyor. Ligde geride kalan haftayı BAY olarak geçiren Sebat Gençlikspor’un ligde 1 maç eksiği bulunuyor. Teknik direktör Adem Çak yönetiminde Adana 1954 FK maçı hazırlıklarına devam eden Kırmızı-Beyazlılar, galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Sebat Gençlikspor, tüm hazırlıklarını 3 puan üzerine yapıyor. 

ZİRVE HESAPLARI

Trabzonspor'un Genç Oyuncusu Enis Destan'a Kırmızı Kart Sonrası PFDK Tarafından Verilen Cezanın Detayları Trabzonspor'un Genç Oyuncusu Enis Destan'a Kırmızı Kart Sonrası PFDK Tarafından Verilen Cezanın Detayları

Öte yandan zirvenin 11 puan ardında yer alan Sebat Gençlikspor, 11 puanlık farkı iki hafta içerisinde 5 puana kadar düşürebilir. Ligin 23’üncü hafta maçında evinde lider Adana 1954 FK ile karşı karşıya gelecek olan Kırmızı-Beyazlılar, rakibini mağlup etmesi halinde puan farkını 8’e düşürecek. Ligin 24’üncü hafta maçında Sebat Gençlikspor deplasmanda Tokat Belediye Plevnespor ile karşı karşıya gelecekken lider Adana 1954 FK ise bu haftayı BAY olarak geçirecek. Sebat Gençlikspor, Plevnespor’u mağlup etmesi durumunda ise puan farkı bu kez 5’e düşecek. Kırmızı-Beyazlılar, gözünü zirveye dikti.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN