TFF 3.Lig 4. Grup'ta ikinci sırayı garantileyen Sebat Gençlikspor, ligin son haftasında 23 Elazığspor'un konuğu oluyor. Zaferle dönüş için sahaya çıkacak olan Kırmızı-Beyazlılar, Elazığ Doğukent Stadı'nda saat 15.00'te başlayacak olan mücadelede Tarık Güldal'ın düdük çalacağı bir atmosferde yer alacak.

Artvin Trabzonspor Taraftarlar Derneği'nden Hopa ve Kemalpaşa'ya Coşkulu Ziyaret! Artvin Trabzonspor Taraftarlar Derneği'nden Hopa ve Kemalpaşa'ya Coşkulu Ziyaret!

Sebat Gençlikspor, bu maç öncesinde başarılı bir sezon geçirerek ikinci sırayı garantilemiş durumda. Son hafta maçında da aynı performansı sergileyerek sezonu zaferle tamamlamak istiyorlar. Takımın taraftarları da büyük bir heyecanla bu karşılaşmayı bekliyor ve desteklerini sonuna kadar sunacaklarını belirtiyorlar.

Bu önemli mücadele öncesinde Sebat Gençlikspor, tüm hazırlıklarını tamamladı ve sahaya galibiyet için çıkacaklarını dile getirdiler. Taraftarların da desteğiyle birlikte, Kırmızı-Beyazlılar sahadan galibiyetle ayrılarak sezonu mutlu sonla noktalamayı hedefliyor.
 

ELAZIĞ’DA
23 ELAZIĞ-SEBAT GENÇLİK
STAT:
DOĞUKENT
HAKEM: TARIK GÜLDAL
SAAT: 15.00

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN