Muş Şehir Stadı’nda oynanan zorlu müsabakanın ilk yarısında topun hakimiyetini eline geçiren Kırmızı-Beyazlılar, 44’üncü dakikada Veysel Sönmezsoy’un çok uzak mesafelerden gönderdiği füze ile öne geçti: 1-0. İlk yarı Sebat Gençlikspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

SKORU KORUDULAR

Sebat Gençikspor, ikinci yarıda sahaya farkı daha da artırmak amacıyla çıktı. Kırmızı-Beyazlılar, ilk golün sahibi Veysel Sönmezsoy ile Muşsspor kalesini birçok kez yoklasa da bu ataklardan sonuç alamadı. Müsabakanın son 15 dakikalık bölümünde fiziksel temas had safhaya çıktı. Sebat Gençlikspor, önde olmanın verdiği avantajla topu çok rahat çevirirken Muşspor ise skoru eşitleme adına savunma güvenliğini ikinci plana attı. Müsabaka Sebat’ın 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

STAT: Muş Şehir

Trabzonspor, Atletico Madrid'den Yıldız Stopere İmza Attırdı! Trabzonspor, Atletico Madrid'den Yıldız Stopere İmza Attırdı!

HAKEMLER: Mehmet Ali Özer?, Serdar Osman Akarsu?, Arif Dilmeç?

MUŞSPOR: İlker Günay**, Salih Kurşunlu**, Efe Karaoğlu**, Kadir Yazıcı**, Atalay Gürel**, Mahsun Çapkan**, Abdullah Çakmak**, Furkan Gedik** (Dk. 86 Ömer Çetinbaş?), Taha Tunç** (Dk. 65 İlker Avşar**), Yusuf Yıldırım**, Ozan Papaker** (Dk. 65 Mervan Yusuf**)  

SEBAT GENÇLİK: Onur Bilgin***, Emrah Çırak***, Ömer Kandemir***, Onur Seis***, Enes Doğan***, Tayfun Çulha***, Mehmet Sıddık*** (Dk. 88 Burak Can?), Gökhan Alsan*** (Dk. 74 Rıdvan Bingöl**), Veysel Sönmezsoy*** (Dk. 88 Ökkeş Karaoğlu?), Seçim Can Koç***, Önder Selimoğlu*** (Dk. 80 Volkan Uluğ*)

GOLLER: Dk. 44 Veysel Sönmezsoy (Sebat Gençlikspor)

Editör: Birol Sancak