Lideri Mağlup Ederek Moral Depolamıştı:
Geçtiğimiz hafta lider Adana 1954 FK'yı evinde mağlup ederek moral depolayan ve puan farkını 8'e indiren Sebat Gençlikspor, rakibinin bay geçtiği haftada Plevnespor ile golsüz berabere kalarak puan farkını 5'e indirme şansını değerlendiremedi.
Golsüz Beraberlikle Sonuçlandı:
Kırmızı-Beyazlılar, 90 dakika boyunca rakip kalede gol arasa da aradığı golü bir türlü bulamayınca müsabaka başladığı gibi golsüz eşitlikle sonuçlandı. Bu sonuçla Sebat Gençlikspor, hedefine ulaşma yolunda önemli bir puan kaybı yaşamış oldu.

Fenerbahçe'nin Zaferinden Sonra Serhat Akın'ın Tepki Çeken Sözleri Fenerbahçe'nin Zaferinden Sonra Serhat Akın'ın Tepki Çeken Sözleri

STAT: Tokat Gaziosmanpaşa
HAKEMLER: Berk Çekal*, Ersin Erbay, Hasan Hüseyin Yazıcılar*
TOKAT PLEVNE: Ebubekir*, Muhsin, Doğukan, Berk Kal, Yücel, Muhammed Emir, Furkan, Oguzhan* (Dk. 74 Ayhan*), Ozan* (Dk. 59 Abdülkadir*) (Dk. 80 Arda*), Burak*, Eren* (Dk. 80 Batuhan*) 
SEBAT GENÇLİK: Onur*, Sezer, Muhammed Enes, Burak Can, Murat Kan* (Dk. 80 Tayyip Ebrar*), Mehmet Sıddık** (Dk. 74 Volkan*), Ökkeş* (Dk. 73 Rıdvan*), Gökhan* (Dk. 74 Tayfun*), Veysel, Önder, Seçim Can* (Dk. 88 Emir*)
GOL: YOK

Editör: Doğukan ÖZKURT