İş dünyasının tanınmış isimlerinden Seçil Erzan, dolandırıcılık suçlamalarıyla tutuklandıktan sonra fare zehiri içerek intihar girişiminde bulundu. Erzan'ın avukatı Nazlı Nadide Karaaslan, müvekkilinin yaşadığı mali sıkıntıları ve çöküşünü ayrıntılı bir şekilde anlattı.
Erzan'ın 2011 yılından itibaren kurduğu saadet zincirinin detayları ortaya çıkarken, avukatı Karaaslan, 2021 yılında yaşanan borsa kayıplarıyla başlayan mali krizin ardındaki karmaşık ilişkileri açıkladı. Süleyman Aslan, Ayhan Akman, Barış Tari gibi isimlerle ilişkilerinin yanı sıra, Seçil Erzan'ın saadet zincirini bankadaki işinden olmamak için kurduğunu ileri sürdü.
Avukat, bilirkişilerin 180 binden fazla silinen WhatsApp mesajını kurtardığını belirtirken, bu mesajların incelenerek Erzan'ın kimlere ne verdiğinin ortaya çıkacağını ifade etti. Erzan'ın mali durumuyla ilgili çarpıcı iddialarda bulunan avukat, 7.500 TL'lik emekli maaşını annesinin kredi borcuna bloke ettirdiğini ve milyonlarca dolarlık saadet zincirinin ardında hiçbir parasının kalmadığını savundu.
Karaaslan, Erzan'ın intihar girişimiyle ilgili olarak, "Evet, fare zehiri aldı. İçti ama kusmuş. Diyor ki 'Ölmeyi bile becermedim.'" ifadeleriyle dramatik olayı anlattı. Avukat ayrıca, Erzan'ın korkak olduğunu ve kaçamadığını savunarak, yaşanan finansal çöküşün ardındaki insan ilişkilerini de açıkladı.
Seçil Erzan'ın yaşadığı bu çarpıcı olaylar, iş dünyasındaki saadet zincirleri ve dolandırıcılık vakalarına dair yeni bir tartışma başlatacak gibi görünüyor.
KAYNAK/NTV

Editör: Doğukan ÖZKURT