Kıymetli Okurlar, Arslan’ın abisi Hakkı Arslan, geçtiğimiz hafta misafirimiz oldu. Kardeşi ile ilgili anılarını anlattı. Kardeşinin şehit olacağını rüyasında gördüğünü dile getirdi. TAKA Gazetesi’nde de ‘Haydar’ın şahadetini rüyamda gördüm’ başlığı ile haberi yayımladık. Şehitlerimizin mekanları cennet olsun.
Gençleri Zehirleyen Tuzak: Bağımlılıkla Savaşta Hepimize Görev Düşüyor
Değerli Okurlar, Çağımızın en büyük belasının bir tanesi de zararlı maddeler. Gençlerimiz arasında çok yaygınlaştı. Aslında tüm bağımlılıklar da birbirini tetikliyor. Sanal kumar, Bitcoin ve Borsa. Burada para kaybedenler çare olarak alkol ya da yabancı maddede teselli buluyor. Sonrasında da dönüşü olmayan bir yola giriliyor. Bağımlılıkla mücadelede devletimiz ve kolluk kuvvetleri gerekeni yapıyor. Ama yetmez. Tüm sorumluluk sadece devlete yüklenmez. Toplum olarak da bilinçli hareket etmeliyiz. Çevremizde zararlı madde kullananlar veya satanlar varsa bunları mutlaka devlet ile paylaşmalıyız. Mücadelede Güvenlik birimlerine ve Yeşilay ile benzeri derneklerimize yardımcı olmak hepimizin ortak sorumluluğudur.
Yorgun Mermiler Can Almaya Devam Ediyor: Trabzon’da Yeni Bir Olay Daha
Sevgili Okurlar,‘Yorgun mermi’ diye tabir edilen kör kurşun çok canımızı yaktı. Yorgun mermiden Trabzon’da can kayıpları yaşadık. Allah hepsine rahmet eylesin. Yaz geldi, köyler, (2013 Büyükşehir yasasından sonra mahalle) canlanmaya başladı. Köye veya yaylaya çıkanların kanı kaynıyor. Silahı alan havaya rast gele ateş açıyor. Bir olay da geçen hafta Araklıdan yaşandı. Erenler Mahallesi’nde köy evine giden Halil ailesi aracını park ettikten sonra nereden geldiği belli olmayan kurşun aracın ön sol tarafından içeri girdi. Bir iki dakika ile Halil ailesi hayatını kurtardı. O haberi de ‘Susturun artık silahları’ manşeti ile yayımladık. Tüm Türkiye gündemi TAKA Gazetesi’nden takip etti. Lütfen artık silahları susturun ve meskun mahalde atmayın. Silah atmayı sevenlere poligonları öneriyoruz. Buyuirun oralar sizi bekliyor.
Trabzonspor’da Kadro Yapılanması Hız Kazandı: Disiplin ve Güç Öncelikli
Değerli Trabzonsporlular, Trabzonspor sevdalıları ile geride kalan hafta sonu bir akşam yemeği yedik. Akşam yemeğinin en önemli konusu da Trabzonspor ve yeni dönem transferleri oldu. Trabzonspor’a ciddi hizmetler vermiş bir arkadaşımız, ‘Artık hata yok. Hem güçlü hem de disiplinli bir kadro kurulacak. Elimizden çıkaracağımız isimler var. Onları gönderip kadro iskeletinin etrafını güçlü, estetik isimlerle dolduracağız’ dedi.
Başkan Ertuğrul Doğan’a Baskı Artıyor: Muhalefet Olağanüstü Kongreye Hazırlanıyor
Sevgili Okurlar, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan görevi aldıktan sonra ciddi bir başarı kazanamadı. 2 kupa finalini kaybetti. Ligde 6-7. sıralara geriledi. Muhalifler, hem saha sıkıntıları hem de transferlerden verim alınamaması sebebiyle olağanüstü kongre için kulis atıyorlar.
Hem yönetimin hem de Fatih Tekke’nin yeni sezonda 5-6 haftalık kredisi olduğunu söyleyen Trabzonsporlular, ‘Sorunlar giderilmez başarısızlık sürerse Aralık’ta olağanüstü kongre olur’ değerlendirmesin yaptılar.
Mutlu Haftalar TAKA