“KİRALARA HER GÜN ZAM YAPILIYOR”

Cumhuriyet Halk Parti Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in açıklamalarına yönelik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Buradan Sayın Bakan'a sesleniyorum. Hangi tabandan bahsediyorsunuz. Yıllardır vergiyi asgari ücretliden ve küçük esnaftan alıyorsunuz. Birde kendi yandaşlarınızın milyarlık vergi borçlarını bir kalemde sildiniz. Şimdi kalkmış vergiyi tabana yayacakmışsınız. Ortada taban mı kaldı sayın bakan. Küçük esnaf siftah yapmadan kapatıyor dükkanı. Bundan haberiniz var mı? Kiralara her gün zam yapılıyor. Ama sizlik bir durum yok elbette. Bütün suç küçük esnaf veya dar gelirli olmakta.” Dedi.

MÜHENDİS DAYANIŞMASI

Makine Mühendisleri Odası Trabzon şube başkan adayı Ufuk Bulut, odanın önceki şube başkanı AK Parti Arsin Belediye Başkan Aday Adayı Şaban Bülbül’ü ofisinde ziyaret etti. Bulut, Bülbül’e Arsin belediye başkanlığı aday adaylığı için başarı dileyerek bir süre sohbet etti. Bulut, önceki başkan Bülbül’den 17-18 Şubat tarihinde yapılacak genel kurul için de destek istedi.

MEMLEKET PARTİSİNİ AĞIRLADI

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, makamında ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Memleket Partisi Önceki Dönem İl Başkanı Ali Ayaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Sarp Bektaş, İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Esra Bugöl ve Hasan Yener Genç’i makamında ağırladı. Genç ve Memleket Partisi yönetimi Ortahisar’ı konuştu. Başkan Genç ziyaretten dolayı teşekkür etti.

GÖREVDEN İSTİFA ETTİ

ÇAYKUR Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Karaoğlu’nun 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri'nde AK Parti’den Çayeli Belediye Başkanlığı Adaylığı için görevinden istifa ettiği bilgisine ulaşıldı.

BÜYÜK DRAM YAŞANIYOR

Gümüşhane Sanayici ve İş Adamları Derneği (GÜSİAD) Genel Başkanı Yüksel Yalçın, yaptığı açıklamada “GİYAD derneğimizde Filistin’de yaşayan mazlum insanların üzerlerine yağan bombalarla yaşanmış soykırımı telin etmek ve kardeşlerimizin acılarını paylaşmak üzere yapmış olduğumuz toplantıda, burada yaşananları ve küresel güçlerin maalesef konuyu sahiplenmemeleri sonucu yaşanan büyük dramları değerlendirdik. İbni Haldun’un ifade ettiği gibi coğrafya kaderdir, ancak bu kaderi insanların ve insanlığın onuru için çevirebilmek ancak küçük toplumlarla, güçlü milletlerle, güçlü devletlerle olur. Bu yüzden daha çok çalışmalı ve birlik beraberliğimizi güçlendirmeliyiz” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN GÜRSOY VATANDAŞLARLA

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, ilçede vatandaşlarla bir araya geldi. Her fırsatta vatandaşları dinleyen Gürsoy, vatandaşların yanında olduklarını söyledi.

BABA OCAĞINA DÖNDÜLER

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar ilçe başkanlığı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Birçok kişi Ortahisar ilçe Başkanlığını ziyaret ederek üye kaydı yaptı.  İlçe Başkanı Haluk Batmaz, “baba ocağına hoş geldiniz, güç verdiniz” notuyla paylaştı. CHP’de aynı zamanda yerel seçime yönelik çalışmalar da hız kesmeden devam ediyor.

ORTAHİSAR’I KONUŞTULAR

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi,  Cumhur ittifakı ortağı Büyük Birlik Partisi Ortahisar ilçe başkanlığını ziyaret ederek ilçe ile ilgili istişarelerde bulundu. İlçe başkanı Ahmet Buzdağ ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Çebi, ilçe için çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

Editör: Doğukan ÖZKURT