Serenay Sarıkaya, son projeleri kadar özel hayatıyla da sık sık gündeme gelmekteydi. Özellikle şarkıcı Mert Demir ile olan ilişkisi dedikodularla dolup taşarken, ikilinin romantik bir tatilin ardından Milano'dan dönüşleri kameralara yansımıştı.

Pehlivan ailesinin kızı Emine, Genç ailesinin oğlu Kenan ile hayatını birleştirdi; Mutluluklar Pehlivan ailesinin kızı Emine, Genç ailesinin oğlu Kenan ile hayatını birleştirdi; Mutluluklar

Geçtiğimiz günlerde bir güzellik salonundan çıkan Sarıkaya, ilişkisi hakkında ilk kez konuştu. Soruları yanıtlayan oyuncu, "Mert Demir ile birlikteliğiniz nasıl gidiyor?" sorusuna "Güzel gidiyor, her şey yolunda, Milano tatili de harikaydı. Bayram için Mert ile planımız yok. Benim iş görüşmelerim var, onlarla ilgileneceğim" yanıtını verdi.

Ve sonunda, uzun süredir beklenen an geldi. Ünlü çift, bir mekandan el ele çıkarken objektiflere yakalandı. Gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan Sarıkaya ve Demir, araçlarına binerek uzaklaştılar.

Çiftin araca binerken sergiledikleri mutlu ve huzurlu tavırları ise dikkatlerden kaçmadı. Sarıkaya ve Demir, gülücüklerle çevreye pozitif enerji yayarken, aşklarını artık saklamak yerine açıkça gösterme kararı aldıkları anlaşıldı.

Muhabir: BİROL SANCAK