Trabzonspor’da her şey yolunda ilerlerken AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora’dan dikkat çeken bir uyarı geldi. Milletvekili CORA, şampiyonluk kutlamalarında taraftarları silahla havaya ateş açmamaları konusunda duyarlı olmaya davet ederek, “Silaha değil birbirimize sarılalım. Mermi değil bayrak alalım” ifadelerini kullandı.

Cora, “Trabzonspor’un şampiyonluğunu ilan etmesine sayılı günlerin kaldığı tarihi bir süreçten geçiyoruz. Taraftarlarımız da bu nedenle büyük bir heyecan yaşamaktadır. Hatta milyonlarca taraftarımız şampiyonluk kupasını sabırsızlıkla beklemekte adeta hafta sonu yapılacak şampiyonluk maçı için şehrimize akın etmektedir. Bu doğrultuda yerel yönetimlerimiz, belediyelerimiz ve kulübümüz de şampiyonluk kutlamaları için unutulmaz organizasyonlar planlamaktadır.

Bizim taraftarlarımızdan en önemli beklentimiz şampiyonluk kutlamalarında silahla havaya ateş etmemeleri yönündedir. Hatırlarsanız mesken mahalde silahla havaya ateş edilmesi sonucu ve yorgun mermi nedeniyle onlarca insanın hayatı mahvoldu ve geriye dönüp baktığımızda birçok acılar yaşanmıştır. Bizim sevincimiz başkasının hüznü olmasın. Mermi almayalım bayrak alalım. Silaha değil, birbirimize sarılalım. Şampiyonluğumuzu hep birlikte kutlayalım” dedi.

Editör: TE Bilisim