Vali Kızılkaya, Siirt Kitap Fuarı'nın Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde istikrarlı bir şekilde sürdürülen, en prestijli kitap fuarlarından biri olduğunu belirtti. Kadim şehir Siirt'in kültürel, düşünsel ve tarihi birikimini yansıtan bu anlamlı etkinlik, toplumun tüm katmanlarıyla paylaşmayı hedefliyor.


Siirt Kitap Fuarı, "Çocuklar Okusun Diye" sloganıyla düzenlenecek ve ülkemizin önde gelen 100 yayınevi ile yaklaşık 60 yazarı ağırlayacak. Ayrıca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı temalı etkinliklerin yanı sıra "Minyonlar" ve "Pepe" çocuk müzikali gösterileri de gerçekleştirilecek. Binlerce öğrenciyi kitaplarla buluşturacak olan fuar, öğrencilere hediye çekleri de dağıtacak.

Gugulumdakiler Tiyatrosu, 'Köpek Kalbi' ile Sahne Aldı: Bağımsız Tiyatrolar Festivali'nde İzleyicilerle Buluştu Gugulumdakiler Tiyatrosu, 'Köpek Kalbi' ile Sahne Aldı: Bağımsız Tiyatrolar Festivali'nde İzleyicilerle Buluştu


Vali Kızılkaya, ilimizdeki kültür şenliği havasında geçecek olan 9. Siirt Kitap Fuarı'na tüm vatandaşları davet etti. Fuar, 17 Nisan Çarşamba günü saat 10.30'da kapılarını açacak ve 23 Nisan Salı gününe kadar 09.00 – 20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Muhabir: AYŞE SANCAK