Trabzonspor, forvet transferi için yoğun bir çalışma içinde. Bordo-mavililer, daha önce Bruno Petković transferinde yaşanan sıkıntılar nedeniyle bu kez daha temkinli ilerliyor. Transfer sürecinin sonunda Onuachu'yu kadrosuna katan Trabzonspor, şimdi de Sivasspor'un golcüsü Rey Manaj için devrede.
Trabzonspor yönetimi, forvet hattını güçlendirmek için öncelikle Wout Weghorst ile temaslarını sürdürüyor. Ancak, bu süreçte alternatif olarak Rey Manaj ismi de gündeme geldi. Sivasspor Başkanı ile yapılan görüşmelerde, Manaj için başlangıçta 7 milyon Euro talep edilirken, bu rakam görüşmelerin ilerlemesiyle 5 milyon Euro'ya düşürüldü. Ancak Trabzonspor, bu transferi 3 milyon Euro'ya tamamlamayı hedefliyor.
Sivasspor cephesinden gelen açıklamada, henüz yazılı bir teklif almadıklarını, yalnızca sözlü pazarlıkların sürdüğünü belirttiler. Bu açıklama, Sivasspor taraftarlarının tepkilerini yatıştırmak amacıyla yapıldı.
Manaj, Trabzonspor'un teklifinden etkilenmiş durumda ve Sivasspor'dan ayrılarak Trabzonspor'da kariyerine devam etmek istiyor. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın bu transfer için büyük bir ısrar gösterdiği de ifade ediliyor.
Transfer süreci, bordo-mavililer için kritik bir dönemeçte. Trabzonspor yönetimi, bu transferi sonlandırarak forvet hattını güçlendirmek için yoğun bir mesai harcıyor.
Sivasspor'un Arnavut golcüsü Rey Manaj, Trabzonspor'un radarında
Sivasspor'un Arnavut golcüsü Rey Manaj, Trabzonspor'un radarında. Bordo-mavililer, golcü arayışlarında Manaj için ciddi adımlar atıyor.
Muhabir: AYTEKİN AKAY
Yorumlar
Çok Okunanlar

Fatih Tekke Onayladı; Trabzonspor'un Golcüsü Süper Lig'den

Trabzonspor'un sezon başından bu yana tartışılan isimlerinden biri Rekora Koşuyor! Alanyaspor Maçı Kilit Rolde

UEFA Gençlik Ligi’nde yarı finale yükselen Trabzonspor U19 Takımı, tarih yazmak istiyor

Trabzonspor Avrupa'ya Ziraat Türkiye Kupası'ndan gidebilecek mi?

Rizesporlular Fatih Tekke’ye Tepkili! Kilit İsimlerin Dinlendirilmesi Tartışma Yarattı

Trabzonspor’un 6 milyon Euro’ya transfer ettiği Sikan İlk 11’de Ama Tartışmalar Bitmedi!