Karaltın Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Kara, 2002 yılında kurduğu Karaltın firması ile 22 senedir sektörünün lider kuruluşlarından birisi olarak faaliyet gösteriyor. Kara, bünyesinde 200 kişi istihdam ettiklerini dile getirerek, kalifiye elemana her zaman ihtiyaçları olduğunu dile getirdi. Trabzonspor’daki son gelişmelere de değinen Kara, “Trabzonspor bizim sevdamız. Güzel günlerde birlikte güleceğiz. Takımımızı her zaman destekliyoruz” dedi. 

İŞ DÜNYASI OLARAK EKONOMİYE KATKI SAĞLIYORUZ

MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve Heyeti Ankara'da Tam Kadro İz Bıraktı MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve Heyeti Ankara'da Tam Kadro İz Bıraktı

Şirketimiz 2002 yılında kuruldu. 22 senedir ne badireler atlattık. Neler çektik çok iyi biliyoruz. İtibar görmediğimiz zamanlardan itibarımızın yükseldiği bir noktadayız. Ülkemiz pandemi döneminden itibaren çok badireler atlattık. İyi konumda olmasak da çok kötü konumda değiliz. İş dünyası olarak, devletimiz ve milletimiz için elimizden geleni yapmak zorundayız. 2016 yılında darbe süreci atlattık. Pandemi dönemi atlattık. Dünya geneli bir kriz yaşandı. Deprem yaşadık, 11 ilimiz etkilendi. Her şeyimiz var. Piyasalar daraldı. Bizler de üstümüze düşeni yapmaktayız. Firma olarak iç piyasanın yanı sıra ihracata da çok önem veriyoruz. 

5A4E0Bad E1E9 4De4 89F4 6Ff0064D386B

PİYASALAR RAHATLAYACAK

Karaltın olarak 200 kişi çalıştırıyoruz. İstihdam için yine de eleman arıyoruz. Eleman bulmakta zorlanıyoruz. Kalifiye eleman arayışımız sürüyor. Ülkemize dış güçler tarafından, önümüzdeki yıllarda baskı ve oyunlar devam edecek. 2025’in ilk çeyreğinde ise ekonomi olarak çok daha rahatlayacağız. Ülkemizde pahalık var ama ürünler arasında da dağlar kadar fark var. Esnaflarımız 2024 yılında çok açılmadan çalışmalarına devam etsinler. 2025 yılında dünyada bir felaket veya savaş olmasa çok rahat bir ortamın oluşacağını umuyorum. 

5 YILDIR YAPILMADI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi cumhur ittifakında olacak. Murat Kurum ve Turgut Altınok isimleri halk tarafından büyük bir teveccüh görüyor. İstanbul’da işyerleri olan birisi olarak kente son 5yılda yapılanları ve yapılmayanları görüyoruz. Yatırım alanında hiçbir şey yapılmamış. Sadece siyaset üretip, kendini pohpohlayarak, CHP’nin genel başkanı gibi çalışmıştır. Cumhur ittifakının yaptığı belediyelerde yapılanlar ortada. 

6290B3F6 33Da 4F42 9200 09B6A889Ffb1

İTTİFAK KAZANACAK

Trabzon’da büyükşehir ve Ortahisar belediyelerimiz cumhur ittifakında olacaktır. Ortahisar’da 2 dönem belediye başkanlığı yapan Ahmet Metin Genç başkanımız güzel işlere imza atmıştır. Büyükşehir belediye başkanımız Murat Zorluoğlu, yapılamayanları yapmıştır. Murat başkanımıza hizmetleri için çok teşekkür ediyorum. Ahmet başkanımız ve Ergin başkanımıza başarılar diliyorum. Seçimleri Ahmet başkanımız açık ara bir farkla, Ergin Aydın ise çok rahat bir şekilde kazanacaktır. Kimse algı peşinde de olmasın hem Ortahisar’ı hem büyükşehiri hem de diğer ilçeleri Cumhur ittifakı kazanacaktır. 

921Ee6F1 Cd11 49C4 B14B 10215F70298E

TRABZONSPORLUYUZ

Trabzonspor son haftalarda ciddi bir puan kaybı yaşadı. Puan kaybı telafi edilebilir mi? Şu andan itibaren biraz zor gözüküyor. Biz iyi günde de kötü günde de takımımızın yanındayız. Loca alarak akabinde kombine alıp takımımıza her zaman maddi manevi destek oluyoruz. Futbolcularımız biraz daha canlı oyun oynarsalar Hatay maçını çok rahat kazanabiliriz. 
TAKA/AYŞEN KARABİNA

Editör: Doğukan ÖZKURT