Karadeniz’de Üreticiden Büyük Tepki: AK Parti’ye Uyarı! Karadeniz’de Üreticiden Büyük Tepki: AK Parti’ye Uyarı!

Hayal, meslektaşlarının üzerindeki yükün artık dayanılmaz boyutlara ulaştığını belirtti. Vergi gelirlerinin toplanması ve hükümetlerin planlamaları için gereken verilerin toplanmasının önemine değinen Hayal, bu süreçte Mali Müşavirlerin büyük rol oynadığını vurguladı. Ancak, meslektaşlarının beyan ve bildirimlerle ilgili artan taleplerin ve süreçlerin zorlaştığını ifade etti.

Meslektaşlarının fedakarlıklarının karşılığını alamadığını belirten Hayal, resmi tatil ve idari tatil günlerinde kendilerinden beyan ve bildirim talep edilmesini adil bulmadıklarını dile getirdi. Meslektaşlarının pandemi döneminde de ekonominin dönmesi için sağlıklarını riske attıklarını ve üzerlerine düşen görevleri yerine getirdiklerini vurgulayan Hayal, haklı taleplerinin birçok kez yetkililere iletilmesine rağmen çözüm bulunmadığını ifade etti.

Sonuç olarak, meslektaşlarının sorunlarının çözümü için artık siyasi mekanizmalara başvurmanın kaçınılmaz olduğunu belirten Hayal, devletin herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini ancak meslektaşlarının üzerine aşırı yüklenmemesi gerektiğini vurguladı. Meslektaşlarının haklarını savunmak ve sorunlarını çözmek için siyasi partilerden destek istediklerini belirtti.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN