SGK'nın yaptığı açıklamaya göre, 12,7 milyon emekli vatandaşımızdan oluşan geniş bir kesime bankalar aracılığıyla 8 bin ile 12 bin lira arasında promosyon ödemesi yapılacak. Ölüm aylığı alanlar için ise 5 bin lira promosyon ödemesi söz konusu.

Ankara'da Gerçekleştirilen Büyük Savunma Mitingi'nde Avukatlar Bir Araya Geldi Ankara'da Gerçekleştirilen Büyük Savunma Mitingi'nde Avukatlar Bir Araya Geldi

Ölüm aylığından faydalanmak isteyenlerin bankalarına başvurarak daha fazla promosyon alma şansları bulunuyor. Ölüm aylığı, vefat eden sigortalının eşine, çocuklarına ve anne-babasına bağlanan bir aylıktır. Bunun için belirli prim ödeme şartları aranıyor.

Ramazan Bayramı öncesi de milyonlarca kişi ikramiye alacak. Emekliler, dul ve yetimler, sürekli iş göremezlik ödeneği alanlar, kamu işçileri ve diğer hak sahipleri bu ödemelerden faydalanacaklar. Bayram ikramiyesi dosya bazında verilecek olup, farklı oranlarda ödemeler yapılacak.

Bu müjdeli haberle, sosyal yardım alanlara ve hak sahiplerine önemli bir maddi destek sağlanacak, bayram öncesi sevinç dolu günler yaşanacak.

Muhabir: BİROL SANCAK