Paul Onuachu'nun sözleşmesinin son altı ayına girmesi, Abdullah Avcı'nın takımda kalmasını istediği önemli isimlerden biri. Ancak oyuncunun form grafiğini sürdürmesi halinde sezon sonunda en az 15 milyon euro karşılığında transfer olabileceği belirtiliyor.

Trabzonspor, Transfer Tahtasının Başına Bu Türk Yıldızları Ekledi: Aranan Kan Bulundu! Trabzonspor, Transfer Tahtasının Başına Bu Türk Yıldızları Ekledi: Aranan Kan Bulundu!

Nicolas Pepe'nin ise istenmemesi, sakatlık problemleri nedeniyle devam ediyor. Eğer oyuncu eski performansına kavuşamazsa, Arsenal'ın onu 20-25 milyon euro'lara satmakta zorlanabileceği ifade ediliyor.

Anastasios Bakasetas'ın durumu ise belirsizliğini koruyor. Panathinaikos'a satılma ihtimali ocak ayında gündeme gelebilir. Filip Benkovic'in durumu da belirsizliğini korurken, Berat Albayrak'ın bonservisi için Suudlarla yapılacak pazarlık önemli bir etken olacak.

Mehmet Aydın'ın durumu ise şu an için stabil. İkinci yarıdaki performansı, geleceği konusunda netleşmesine yardımcı olacak. Trabzonspor yönetimi, bu oyuncuların durumlarını dikkatlice değerlendirerek transfer stratejilerini belirlemeye çalışacak.
TAKA/AYTEKİN AKAY

Editör: Doğukan ÖZKURT