İSKENDER GÜNEN (SABAH): İkinci yarı yapılan oyuncu değişikliklerinden sonra bir büyük takım refleksi ile Trabzonspor'un mücadele ettiğini gördük. Bardhi'nin attığı mükemmel frikik golünün ardından Pepe'nin değerlendiremediği pozisyondan sonra gelen penaltı golüyle beraberliği sağladılar. 2-2'den sonra ise Trabzonspor'un yediği 3. golde savunma oyuncularının ve kaleci Uğurcan'ın hatası vardı. Sonuç Trabzonspor için bir hayal kırıklığı olsa da ikinci yarıda ortaya konan oyun ve mücadele gücünü takdir etmek gerekir.

CEMAL ERSEN (MİLLİYET): İsmail Kartal’ın hiç onaylamayacağım ve koluna gelen yabancı madde sonrası, ensesine soğuk pansuman yapılması bana Otto Baric’in yıllar sonra ortaya çıkan sahte senoryasını hatırlattı. Ne gerek var İsmail hocam? Niye bu tahrik ve sorumsuzluk? Bu görüntüleri paylaşmak acı. İsmail hocam, yanıt verin; kolunuza mı yoksa sizin sağlığınızı tehdit edecek bir noktaya mı geldi o madde? Sonuç; Fenerbahçe psikolojik ve taktik üstünlüğü elde edince Trabzonspor’un tüm kanallarını kesip taraftarın bu garip tavrını da devre dışı bıraktı ve istediği her şeyi elde etti. Ey Trabzonspor taraftarı; dava böyle savunulmaz. Germeyin artık bu takımı!

ZEKİ UZUNDURUKAN (FOTOMAÇ): Trabzonspor'un şampiyonluk şansı yoktu. Üçüncülük yarışında da avantaj yakalamıştı. Yani taraftarın gerileceği bir durum söz konusu bile değildi. Ama dönüp dolaşıp aynı yere geleceğim. Trabzonspor taraftarını geren VAR atamasıydı. MHK'nin işgüzarlığıydı. MHK, belki de amacına ulaştı. Bir şehrin psikolojisini yerle bir etti. Ama bilerek ama bilmeyerek. Bilmiyorsanız, koltukları işgal etmeyin! Bilmeme şansınız da yok ya… Onuachu'nun sakatlandığı pozisyonu cümle alem bilirken, siz mi bilmiyorsunuz! Hadi oradan yaaaa… Yarından tezi yok istifa edin!

Faruk Can Genç, Giresunspor’a Veda Etti Faruk Can Genç, Giresunspor’a Veda Etti

ERMAN ÖZGÜR (FANATİK): Trabzonspor ikinci yarıya soyunma odasından Bardhi hamlesi ile dönüp Mendy’yi stopere çekerek başladı. Fakat Trabzonspor topa hakim olmasına rağmen Fenerbahçe savunmasının boşluğunu bulmakta zorlandı. Trabzonspor taraftarının sahaya plastik sularla müdahale etmesine rağmen duraksayan maça Bardhi’nin müthiş frikiğiyle ortak oldular. Fenerbahçe her geçen dakika sinince, Djiku hatası ile gelen penaltı ve Trezeguet golü ile Trabzonspor geri döndü. İsmail Kartal 2 santrforu hamle olarak sahaya attı ve belki de şampiyonluğun kaderini belirleyecek golü bulmayı başardı.

UĞUR MELEKE (HÜRRİYET): Türkiye’de futbol adeta sırayla oynanıyor! Dün Trabzon’da ilk 45’te Fenerbahçe oynadı, Trabzon seyretti. İlk yarının sonunda Trabzon’un tek bir şutu vardı (isabetsizdi) ve gol beklentisi sadece 0,02 idi. Ardından 46 ile 80 arası Trabzon oynadı, Fenerbahçe seyretti. 46 ile 80 arası Trabzon yüzde 74 topla oynayıp, şutlarda 6-0 üstünlük kurmuştu o 35 dakikada. Skor 2-2’ye gelince oynama sırası Fenerbahçe’ye geçti ve sonradan giren Serdar-Batshuayi ikilisinin çabasıyla zaferle çıktı Fenerbahçe deplasmandan.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA