İSKENDER GÜNEN (SABAH) Görünen o ki büyük takım olma kimliğinden kopuk bir yapı var. Başarısız sonuçlardan sonra öz güvenin de yitirildiğini göz önüne getirdiğimizde toparlanmak hiç de kolay değil. Ara transferde şu an kulübün içinde bulunduğu durumu düşündüğümüzde ne yapılabilir bunu yorumlamak gerçekten zor.

CEMAL ERSEN (MİLLİYET) Trabzonspor için en büyük tehlike, öz güvenini yetirmesi ve giderek sıradan olması. Sorumluyu dışarıda aramayın. Bu sonuçlardan sonra sorumluluk almayan kimler ise onlara odaklanın. Hesaplaşma vakti gelmedi mi?

Trabzonspor'un Transfer Hedefinde Marek Hamsik Devreye Girecek; İşte Bomba Transfer Hedefi! Trabzonspor'un Transfer Hedefinde Marek Hamsik Devreye Girecek; İşte Bomba Transfer Hedefi!

ZEKİ UZUNDURUKAN (FOTOMAÇ) Trabzonspor'da skora isyan eden, başkaldıran bir oyuncu yok sahada. Bu takıma transfer yapsan ne yazar! Bu takımın transferden önce hırsa, savaşmaya, koşmaya, alın teri dökmeye, bir oyuna ihtiyacı var. Bu gidiş hiç iyi bir gidiş değil Trabzonspor adına. Haftalardır kötü oynayan, her mevkisi ile tel tel dökülen bir Trabzonspor var ortada… Hiçbir umut ışığı da yok ileriye dönük olarak…

ENGİN KEHALE (HÜRRİYET) İkinci yarıyla beraber Bordo-Mavililerin maç başı standardına yaklaştığını gördük. Tek bir farkla. Trabzonspor, Galatasaray’dan 5 gol yediği bir maçtan geliyordu ve mücadelenin berabere gittiği her dakika risk alınması gereken zamanı artırıyordu. Önde oynamaya çalışırken geride bırakılan boşluk, Olawoyin’in çabası ve Varesanovic’in becerisiyle Rizespor’a golü ve galibiyeti getirdi. Takımı güçlü oyun ile şampiyon yapan Abdullah Avcı hoca için bu dönemki çaresizlik zor olsa gerek

ÖMER ÇETİN ENGİN (TÜRKİYE) Trabzonspor eksiklerinin yokluğunu çok hissediyor. İkinci bölgede çok yetersizler. İkinci topları da alamadılar. Rize’nin hızlı hücum futbolunda savunma zaafları da vardı Avcı’nın takımında. Golde Varesanovic piknikte gibiydi. Önünde kimse yoktu. Bu golde Gaich’in taç çizgisinde 50 metrelik asist yaptığını hatırlatalım.

OLCAY ÇAKIR (TRABZONSPOR) Trabzonspor öyle bir sezon yaşıyor ki, şampiyon yapan tüm değerlerini bir bir tüketiyor. Sırayla herkesin kredisi azalıyor. Kimilerinin bitiyor bile. Trabzonspor bu duruma düşmemeliydi. Sezon başlangıcı umut doluydu ama sezon ortasına gelinceye kadar bir çok taş yerinden oynadı oynamaya da devam edecek gibi duruyor. Sahada öyle bir oyuncu grubu var ki, maç kazanması imkansız bir iştahsızlık yaşıyorlar.

TAKA/NURGÜL GÜNAYDİN

Editör: Ayşe Sancak