ANTRENÖRLER TERLİYOR

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon Şubesi’nin Sürekli Gelişim Semineri 50’ye yakın antrenörün katılımı ile başladı. Trabzonspor Kadir Özcan Gençlik Geliştirme Merkezi Nizamettin Algan Salonu’nda saat 13.00’da başlayan seminere, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanı Ayhan Pala, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Trabzon Şube Başkanı Metin Bak, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Trabzon Şubesi eski başkanı Nurettin Balaban, Trabzonspor Altyapı Koordinatörü Hamit Cihan ve 50’ye yakın futbol antrenörü katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan seminer, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Trabzon Şube Başkanı Metin Bak ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanı Ayhan Pala’nın konuşmalarıyla devam etti.

EN ÖNEMLİSİ DESTEKTİR

İlk olarak kürsüye gelen TÜFAD Trabzon Şube Başkanı Metin Bak, “Herkese hoş geldiniz diyorum. 1.sini yapmış olduğumuz ve araya pandeminin girmiş olduğu bir süreç yaşadık. Nasipse 2.sinde yine beraberiz. Çok mutlu ve keyifliyim. Sizinle beraber olmak ayrı bir duygu. Çok değerli hocalarım İlker Erdem ve Mehmet Birinci hocalarım çok değerli sunumlar yapacaklar. Antrenör yalnızdır ama içinden çoğalmayı bilir. Bunun için de en önemli şey destektir. Seminer için başarılar diliyorum. İyi ki varsınız” ifadelerine yer verdi.

YÖN VERECEK NOKTADASINIZ

TÜFAD Trabzon Şubesi Başkanı Metin Bak’ın ardından kürsüye gelen isim ise Trabzon Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanı Ayhan Pala oldu. Pala, “Öncelikle hepinize hoş geldiniz diyorum. Hayatını eğitime adamış bir insan olarak bu tür eğitimlerin çok önemli olduğunun bilincindeyim. Dolayısıyla siz Türk futbolunun sadece kendi kişisel gelişiminizin değil yetiştirdiğiniz çocukların geleceğine yön verecek bir noktadasınız. Eğitim ve gelişimin bu manada çok değerli olduğunu biliyorum. Bu seminerin futbol ve sizler adına hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. Konuşmaların ardından İlker Erdem ve Mehmet Birinci seminerde sunumlarını gerçekleştirdi. Seminer sonunda İlker Erdem ve Mehmet Birinci’ye, TÜFAD Trabzon Şube Başkanı Metin Bak ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanı Ayhan Pala tarafından plaket takdim edildi.

SAHADA UYGULAMA

Trabzonspor Kadir Özcan Gençlik Geliştirme Merkezi Nizamettin Algan Salonu’nda verilen bilgilendirme toplantısının ardından öğleden sonra futbol antrenörlerine yine Mehmet Birinci tarafından uygulamalı eğitim verildi. Topla çalışma yapılan eğitimde Mehmet Birinci oyun kuralları hakkında da bilgiler verdi.

 Spor : SALİH BIYIK 

Editör: TE Bilisim