RİZE MİLLETVEKİLİ DE KATILDI
 
Süper lige ilk galibiyetini Ankaragücü karşısında 5-3’lük skorla alan Rizespor derin bir nefes aldı. Elde edilen 3 puanın ardından Rizespor Başkanı Hasan Kartal, teknik heyet ve futbolcularla sabah kahvaltısında bir araya geldi. Rize’nin Fındıklı İlçesi Aslandere Köyü’nde bulunan tesislerde Başkan Kartal’ın yanı sıra Eski Spor Bakanı ve Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Teknik Direktör Stjepan Tomas ve teknik heyeti, futbolculardan Gökhan Akkan, Abdullah Durak, Milan Skoda ve eşlerinin yanı sıra basın mensupları da katıldı.
 
BAŞKAN KARTAL: DAHA İYİ OLACAĞIZ
 
Ankaragücü maçını değerlendiren Başkan Kartal elde edilen galibiyetin kendileri açısından çok önemli olduğuna vurgu yaptı. Kartal, “Hem teknik ekibe hem de futbolcularıma sonuna kadar güveniyordum. İyi transferler yaptık. Zamanla daha da iyi olacağız. Milli ara bize ilaç gibi geldi. İlk sınavımızda geriye düştüğümüz Ankaragücü karşısında kazanmasını bildik. Hedefimiz ligi tamamlayabileceğimiz en üst noktada tamamlamak. Taraftarımız ve camiamız ile birlik beraberlik içerisinde iyi bir sezon geçireceğimize sonuna kadar inanıyorum.” dedi. 
 
TOMAS: GALİBİYETE İHTİYACIMIZ VARDI
 
Kahvaltıda açıklamalarda bulunan Rizespor Teknik Direktörü Stjepan Tomas ise, “Ankaragücü maçının ilk yarısında kötüydük. Basit goller yedik. Şanssızlıklar yaşadık. Oyuncular 2-0 ve 3-1'den sonra geri dönüşte çok iyi karakter gösterdiler. İkinci yarıda rakibin de 10 kişi kalmasıyla birlikte attığımız gollerle maçı kazanmasını bildik. Bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Skor daha da farklı olabilirdi ancak son vuruşlarda daha da becerikli davranamadık. Yeni bir kadroyuz. İlerleyen haftalarda çok daha iyi olacağız.” ifadelerini kullandı.
Alihan TELATAR
 
Editör: TE Bilisim