GOL SESİ ÇIKMADI

Çaykur Rizespor, Süper Lig’in 23.hafta maçında deplasmanda Hatayspor ile karşı karşıya geldi. Lige tutunma savaşı adına 6 puan değeri taşıyan müsabakaya kontrollü başlayan Yeşil-Mavili ekip, kalesinde tehlikeli pozisyonlar görse de öne geçebilecek pozisyonlar da buldu. Müsabakanın ilk 45 dakikası golsüz eşitlikle sona erdi.

ÇABALAR SONUÇ VERMEDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısında da karşılıklı ataklar vardı. Yeşil-Mavili ekip özellikle hücum organizasyonlarında son final paslarını doğru yapamayınca öne geçebileceği pozisyonları değerlendirmedi. Müsabakanın son dakikalarında her iki takımın da ciddi atakları vardı. Ancak 90 dakika başladığı gibi 0-0 sona erdi.

STAT: Yeni Hatay

HAKEMLER: Sarper Barış Saka**, Hakan Yemişken**, Mehmet Emin Tuğral**

HATAYSPOR: Abdullah**, Kamil**, Sackey**, Burak**, Adekugbe**, Lobjanidze**, Onur**, Ribeiro**, Kahraba* (Dk.46 Kamara*), Saint-Louis**, Diouf**

ÇAYKUR RİZESPOR: Tarık Çetin**, Gökhan Gönül**, Selim Ay**, Holmen**, Cemali**, Baiano**, Sabo** (Dk.88 Djokovic*), Boldrin* (Dk.46 Yusuf Sarı**), Alper Potuk** (Dk.81 Umar Aminu*), Deniz Hümmet** (Dk.88 Bolasie*), Pohjanpalo* (Dk.46 Tyler Boyd*)

GOL: Yok

SARI KARTLAR: Holmen, Sabo (Çaykur Rizespor), Onur, Ribeiro (Hatayspor)

Alihan Telatar'ın maç kritiği

Editör: TE Bilisim